menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Vraagprijs 
 € 975.000 k.k.
Woonoppervlak
188m2
Inhoud
713m3
Perceel
161m2
Kamers
6 kamers
Slaapkamers
5 slaapkamers
Objectsoort
herenhuis
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2019
 

John Blankensteinstraat 109 Amsterdam

De luxe van een hagelnieuw huis, maar zonder de wachttijd reguliere wachttijd van nieuwbouw! Deze fantastische hoekwoning met uitzicht op het Buiten-IJ biedt de mogelijkheid.

De afmetingen zijn royaal te noemen met een woonoppervlakte van ruim 188 m² verdeeld over vier etages, ruimte genoeg dus voor een groot gezin. Daarnaast is de woning ook zeer geschikt voor werken aan huis, de benedenverdieping kan namelijk als een volledig afzonderlijke studio worden ingericht voor wonen of werken met aansluitingen voor een keukenblok én een eigen badkamer. De drie bovenverdiepingen vormen samen een ruime woning met twee loggia’s, vijf slaapkamers, en nog eens twee badkamers. Ook aan buitenruimte is geen gebrek met een dakterras op de derde etage (met waanzinnig uitzicht) en de voor-, zij- en achtertuin.

Het geheel heeft een stoere afwerking met betonnen trappen en een epoxyvloer voorzien van vloerverwarming. Deze moderne en aardgasvrije nieuwbouwwoning is recent opgeleverd en heeft een energielabel A.

OMGEVING
De woning ligt op het Zeeburgereiland; een prettige nieuwe woonwijk op circa vijftien minuten fietsen van het centrum. Het Zeeburgereiland ligt nabij de uitvalswegen, de ring A10 en met tram 26 bent u binnen tien minuten op het Centraal station.

In de buurt zijn er diverse supermarkten en eetgelegenheden. De winkels op IJburg, de Indische buurt en de Landmarkt op de Schellingwouderdijk zijn op fietsafstand. Op het Zeeburgereiland zelf kun je goed terecht restaurants/terassen "Bij Storm" en "Haddock".
In de toekomst zullen de 3 silo’s waarin o.a. een kinder speelvoorziening, wellness, foodlab, horeca en drie openbare dakterrassen worden ontwikkeld.

Onderwijsvoorzieningen op Zeeburgereiland: Crèche, Lagere school en voortgezet onderwijs.

Sportfaciliteiten: Op het Zeeburgereiland zijn diverse sportvelden en gymzalen, waar onder andere een korfbalclub gevestigd is. Er zijn opties voor landzeilen en elektrisch motorcrossen en er ligt het grootste skatepark van Amsterdam!

In de omgeving zijn er diverse mogelijkheden om te varen in het IJ en te zwemmen bij kleine stadsstrandjes. Via de Amsterdamse brug bent u snel buiten de stad in de natuurgebieden bij Durgerdam en omstreken.

INDELING (zie ook interactieve plattegronden)
Via de bestrate voortuin van ca. 30 m², bereikt u de woning. Parkeren doe je op eigen terrein met ruimte voor twee kleine of één grote auto.
Er is een royale entree, hal met meterkast. Op de begane grond bevindt zich een studio appartement, ideaal als gastenverblijf, maar ook geschikt als werkruimte aan huis. Er is een apart toilet, een kleine doucheruimte met wastafel. De begane grond is verdeeld in twee kamers afgescheiden met een stoere stalen pui. De keuken kan nog naar eigen wens worden uitgezocht. Een robuuste taatsdeur geeft toegang tot de voortuin. De kamer achter geeft toegang tot de achtertuin ca. 25 m², met achterom én praktische berging voor fietsen of tuingereedschap. De strook aan de zijkant van de woning kan nog naar eigen smaak worden ingericht als zijtuin. Er is een mogelijkheid een extra raam in de zijgevel te creëren, de voorzieningen zijn getroffen, de vergunning moet wel nog worden aangevraagd.

Op de eerste etage ligt de royale woonkamer gecombineerd met de keuken. De woonkamer heeft op het oosten en op het zuiden een loggia met grote openslaande deuren, zo kunt u de hele dag van de zon genieten. De keuken kan nog naar eigen wens worden uitgezocht, alle aansluitingen zijn gemaakt. Ook is er een mogelijkheid een open haard aan te leggen.
De unieke hoekligging geeft uitzicht op zowel het IJ, als de omliggende straten en sportvelden. Er is een mogelijkheid een extra raam in de zijgevel te creëren, de voorzieningen zijn getroffen, de vergunning moet wel nog worden aangevraagd.

De tweede etage heeft drie slaapkamers, een separaat toilet met fontein, een ruime luxe badkamer met een inloopdouche, een natuurstenen wastafel en een ruim ligbad. Ook is er een praktische berging voor de wasmachine en droger. Leuk detail: de natuurstenen tegeltjes in de badkamer bevatten fossielen.

Op de derde etage bevindt zich de luxe master bedroom met badkamer ensuite. De badkamer bestaat uit een inloopdouche, een natuurstenen wastafel en een zwevend toilet. Vanuit de slaapkamer zijn er openslaande deuren naar het dakterras van ca. 18 m² aan de achterzijde. Hier kunt u de hele dag van de zon genieten met een waanzinnig uitzicht op het IJ

ERFPACHT
De woning is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam en de jaarcanon bedraagt tot € 3.691,- (fiscaal aftrekbaar) per jaar tot en met 2027. De canon wordt 10-jaarlijks geïndexeerd en het huidige tijdvak loopt tot 30 september 2067. Verkoper heeft de aanvraag gedaan tot overstap naar het eeuwigdurende stelsel van gemeente Amsterdam.

BIJZONDERHEDEN
– De woonoppervlakte bedraagt 188 m², exclusief loggia’s 4 m² en dakterras 18 m²
– Tuin van 25 m² en berging van 5m²; voortuin en zijtuin van 52 m²
– Perceeloppervlakte 161 m²;
– Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig;
– Energielabel A, volledig geïsoleerd;
– Voorzien van 5 zonnepanelen.
– Volledig voorzien van aluminium kozijnen (onderhoudsarm)
– Volledig voorzien van vloerverwarming;
– Voorbehoud gunning verkoper;
– Koopakte bij een Amsterdamse notaris, naar keuze van koper.
– Afzonderlijk zelfstandig gastenverblijf/ studio op de begane grond

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper.
Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen