menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
133m2
Inhoud
463m3
Perceel
96m2
Kamers
6 kamers
Slaapkamers
5 slaapkamers
Objectsoort
eengezinswoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2017
 

Jan Vethstraat 25 Amsterdam

Een super strakke afwerking, een tuin op het westen, een privé-parkeerplaats, 5 slaapkamers, vloerverwarming, zonnepanelen en het comfort van nieuwbouw; hiervoor ga je nét buiten de Ring wonen! Op de fiets ben je binnen 3 minuten in het Rembrandtpark en 8 minuten in het Vondelpark.

De 6-kamerwoning van 133m2 ligt op een plek in Amsterdam waar nieuwe straten zijn aangelegd en woningen gebouwd zijn in 2016/2017, resulterend in een kindervriendelijke buurt met rustige straten, groen en (speel)ruimtes.
Het huis aan de Jan Vethstraat 25 komt in de verkoop en is de eerste eengezinswoning uit de buurt die op de markt komt sinds de oplevering. Sindsdien hebben de huidige eigenaren de woning met zorg afgewerkt en zorgvuldig bewoond. Met de neutrale kleuren en luxe afwerking van o.a. de vloeren en raamstoffering is dit huis werkelijk zo te betrekken.

In de tuin, gelegen op het westen, heb je vrijwel de gehele middag zon. In de ochtend schijnt echter de zon al binnen via het grote keukenraam, welke gelegen is aan de voorkant van de woning. In de hal tref je de meterkast en toilet. De woonkamer met modern eiken lamelparket vloeit over in de tuin aan het westen en de halfopen keuken.
Via de trap in de woonkamer bereik je de 1e etage alwaar 2 ruime slaapkamers en een luxe badkamer met douche, toilet en 2 wastafels te vinden zijn. Ook op deze etage versterken de leuke Franse balkons het licht en de ruimtelijkheid van de woning. Via de trap op de overloop bereik je de 2e etage met nog 3 slaapkamers en een grote technische ruimte/berging.

In de tuin staat een vrijstaande berging en daarachter ligt de privé-parkeerplek op een afgesloten parkeerterrein.

Verzekering en onderhoud aan de buitenzijde van deze woning is geregeld via de VVE. De VvE ‘Aardetuin’ bestaat uit woningen en parkeerplaatsen aan de Thorn Prikkerstraat, Jan Tooropstraat, Louise Marie Loeberplantsoen en Jan Vethstraat. Het beheer van de VvE wordt uitgevoerd door Eigen Haard en de servicekosten bedragen ca. € 112,- per maand, inclusief de servicekosten voor de parkeerplaats.

Het complex is gelegen op grond welke is uitgegeven in erfpacht door de Gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is al vooruitbetaald tot 1 februari 2066 en de Algemene Bepaling voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

Dit stukje Amsterdam is hip; een terrasje op een hapje eten bij Hotel Buiten of Bartack, dineren of dansen bij De School, nog meer eten of drinken bij Lola Luid, air hockeyen bij Puck, een rondje hardlopen in het Rembrandtpark of naar het strand bij de Sloterplas, dit is allemaal dichtbij. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op het August Allebéplein of op het Mercatorplein. Wat betreft OV is treinstation Lelylaan dichtbij en Metro Postjesweg. Bus 18, 283 en 753 hebben een halte op de Postjesweg.

Kortom, op zoek naar een ruim huis in turnkey staat met parkeerplaats en vlakbij het centrum? Dan ben je welkom om een afspraak te maken om zelf te komen kijken!

Kenmerken:
– 133m2 woonoppervlakte; Meetrapport conform NEN2580.
– Tuin op het westen
– Privé-parkeerplaats
– Energielabel A+++
– Berging in de tuin
– Erfpachtcanon vooruitbetaald tot 1 februari 2066
– Servicekosten VvE ca. € 112,- per maand
– 4 zonnepanelen

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen