menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
78m2
Inhoud
267m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2017
 

Jan Tooropstraat 28 B Amsterdam

** English below**

In het steeds populairder wordende wooncomplex ‘De Stadstuinen’ is een fijn appartement op de 2e verdieping beschikbaar Dit 3-kamer appartement met een afgesloten parkeerplaats is in 2017 opgeleverd en beschikt over 2 goede slaapkamers, vloerverwarming, duurzaam gebouwd (zonnecollectoren, vloerverwarming WTW), een zonnig balkon op het Westen en een keuken met diverse inbouwapparatuur van Miele alsmede een PVC-vloer.
Deze woonplek is bijzonder populair vanwege de kleine afstand tot de binnenstad en de recente complete metamorfose van de gehele buurt.

OMGEVING
De stadstuinen ligt in het Overtoomse Veld, een rustige wijk in Amsterdam net achter de Ringweg A10 en vlakbij het World Fashion Center. Het openbaar vervoer (de metro en treinstation Lelylaan) ligt vlakbij de woning. Binnen 10 minuten fietsen bevindt u zich in het Vondelpark, binnen 7 minuten met de tram bent u op het Leidseplein en de A-10 is op enkele minuten afstand waardoor u alle kanten op kunt. De laatste jaren komen er steeds meer goede, stadse voorzieningen bij, zoals cafés, festivals en winkels. Het nabij gelegen winkelcentrum is voorzien van meerdere supermarkten en heeft een diversiteit aan winkels.

INDELING
Een bijzonder compleet afgewerkt driekamer appartement opgeleverd in 2017 met ruim balkon op het westen met zon tot zonsondergang vanwege het vrije uitzicht aan de voorzijde. De woonkamer is bijzonder licht. Aan één kant is de eetkamer welke gescheiden wordt door de keuken met de zitkamer aan de andere zijde. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur van Miele (oven, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser).
De twee slaapkamers zijn ruim en zijn gelegen aan de voor- en achterzijde van de woning. De badkamer met een aansluiting wasmachine, douche en wastafel is van ruim formaat. In de hal heb je toegang tot een separaat toilet.

Indien nodig zou met een kleine ingreep de eetkamer gescheiden kunnen worden van de keuken/zitkamer waardoor er een vierde (kleine) kamer gecreëerd kan worden.

De woning in dit complex is duurzaam gebouwd met vloerverwarming, WTW-unit wat staat voor "schone lucht" in huis, energiemonitor en zonnecollectoren op het dak maken deze woning energieneutraal en zeer comfortabel. Met de energiemonitor kunt u zelf volgen hoeveel energie u wekelijks, maandelijks of jaarlijks verbruikt.

De erfpacht is afgekocht tot 31 januari 2066. De eigen parkeerplaats is overdekt en is gelegen in een afgesloten doch semi open parkeergarage. De ruime berging is in de onderbouw.

BIJZONDERHEDEN
– ca. 78m² woonoppervlak
– Erfpacht afgekocht tot 31-01-2066
– PVC vloer door de gehele woning
– Vloerverwarming
– Overdekte privé parkeerplek in de afgesloten parkeerruimte
– Ruime berging in onderbouw
– Professioneel beheerde VvE
– Servicekosten € 125 per maand (inclusief parkeerplaats)
– Lift aanwezig
– Ruime berging in onderbouw
– Duurzaam gebouwd, energieneutraal
– Levering in overleg (kan spoedig)

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen