menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
73m2
Inhoud
250m3
Perceel
-
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1956
 

Jacques Veltmanstraat 54 -1 Amsterdam Nieuw-West

—–
Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen bezichtigen wij enkel nog één op één. Informeer naar ons protocol.
U kunt dus met een gerust hart komen kijken bij onze woningen.
—–
Waar vind je het nog; een appartement dat beschikt over 3 slaapkamers, op 10 fietsminuten van het Vondelpark en nog helemaal naar eigen smaak en afwerking in te delen. Deze voormalig sociale huurwoning, die over 73 m² aan woonoppervlakte beschikt, komt nu beschikbaar voor de verkoop!

Indeling
Entree van de woning op de tweede verdieping. Via de hal zijn alle vertrekken te bereiken. De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van enorm veel licht. Via een doorgang is de grootste slaapkamer (met buitenruimte) bereikbaar, deze ruimte zou ook kunnen fungeren als gezellig eetkamer. De 2 vergelijkbare slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en zijn goed van formaat. Ook hebben deze slaapkamers toegang tot het zonnige balkon (gelegen op het westen). De badkamer heeft de nodige modernisering nodig. Het toilet is separaat wat altijd erg prettig is. De keuken, gelegen aan de voorzijde, is nog helemaal naar eigen smaak in te delen en beschikt over een balkon die gelegen is op het oosten (heerlijk ochtendzonnetje).

Kortom; goed ingedeeld appartement en door het doen van wat moderniseringen helemaal om te toveren tot volwaardig startersappartement.

Omgeving
Het appartement is zeer centraal gelegen binnen stadsdeel Nieuw-West. Om de hoek en op loopafstand van het NS Station Amsterdam Lelylaan en op fietsafstand van onder meer het World Fashion Centre (3 min), Sloterplas (6 min), Vondelpark (10 min) en de Zuidas (15 min). Nieuw-West wordt gewaardeerd als een sociaal veilige, groene en kindvriendelijke buurt. Deze aantrekkelijke woning ligt centraal ten opzichte van winkelfaciliteiten (Sierplein), openbaar vervoer, uitvalswegen (A10) en recreatiemogelijkheden (Sloterplas, Nieuwe Meer, Amsterdamse Bos).

VvE
De woning is gelegen in een actieve en gezonde VvE, deze wordt professioneel beheerd door VvE beheer Amsterdam. De maandelijkse servicekosten bedrage: € 181,29 en , deze worden gebruikt voor het sparen voor toekomstig onderhoud en voor de verzekering van het gebouw.

Grondsituatie
De woning is gelegen op gemeentelijk erfpachtgrond. De jaarlijkse canon is reeds vooruitbetaald tot en met 30 november 2054. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van het jaar 2000 zijn van toepassing.

Bijzonderheden:
– Er is een NEN2580 meetcertificaat aanwezig;
– 4-kamer appartement van 73 m²;
– Vaste projectnotaris; Notariskantoor Spier & Hazenberg;
– Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
– Gelegen in Amsterdam Nieuw-West;
– Op fietsafstand van het Vondelpark;
– Gezonde en actieve VvE;
– Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, canon is vooruitbetaald tot 30 november 2054;
– Parkeren vergunningenstelsel op de openbare weg. Voor meer informatie kijk op website van Gemeente Amsterdam.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen