menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
77m2
Inhoud
223m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
galerijflat
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1970
 

J. Drijverweg 22 Amsterdam Noord

Biedportaal:
Deze woning wordt verkocht via de website: WWW.BIEDOPDEZEWONING.NU.
Woonstichting De Key verkoopt woningen via het transparante online MVA biedingssysteem. Dit biedt u als geïnteresseerde de gelegenheid om het biedingsproces te volgen.

De Biedingsprocedure sluit woensdag 5 september 2018 aanstaande om 15.00 uur.
Bieden vanaf: € 230.000,– kosten koper

Nu bij ons in de verkoop, 3 kamerappartement van 77 m² met een heerlijk balkon.

Deze voormalige sociale huurwoning is nog geheel naar eigen smaak af te werken. De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers waarvan er één aan de voorzijde is gelegen en één aan de achterzijde. De ruime woonkamer biedt toegang tot het balkon welke is gelegen op het oosten. De Open keuken is v.v. een simpel keukenblokje en is gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer beschikt over een douche en een wastafel, ook heeft de woning een separaat toilet. De berging is gelegen in de onderbouw.

Omgeving
De woning is gelegen in het steeds hippere Amsterdam-Noord. In de buurt zijn er voldoende mogelijkheden om je dagelijkse boodschappen te doen. Het nabijgelegen Buikslotermeerplein beschikt over supermarkten, bakkers, groenteboeren en genoeg kledingwinkels. Wekelijks is hier ook een gezellige markt te bezoeken.

Bereikbaarheid
In de nabije omgeving gaan er genoeg bussen richting het Amsterdam centraal station. Ook is de nieuwe Noord/Zuidlijn vlakbij, vanaf hier zit je zo op de Amsterdamse Zuidas en op het Centraal station. Vanaf het Buikslotermeerplein gaan er ook bussen richting de regio.

Parkeren
Het complex waarin de woning is gelegen staat precies buiten de betaald parkeerzone. Hierdoor kan je gemakkelijk voor de deur gratis parkeren.

Erfpacht & VvE
De vereniging van eigenaars bestaat uit de woningen aan de J. Drijverweg 18-46 en Elpermeer 227-293 te Amsterdam (VvE "Snip"), de maandelijkse servicekosten bedragen € 197,50 per maand. Dit is inclusief een voorschot in de stookkosten.
De woning is gelegen op grond dat is uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. De jaarlijkse canon is vooruitbetaald tot 01-03-2053. Op dit recht zijn de algemene erfpachtvoorwaarde voor voortdurende erfpacht van het jaar 2000 zijn van toepassing.

Bijzonderheden
– Vaste Projectnotaris: Notariskantoor Spier & Hazenberg
– Berging van 6 m²
– 77 m² woonoppervlakte (NEN2580 meetcertificaat aanwezig)
– Vrij parkeren voor de deur
– Erfpachtcanon afgekocht tot 01-03-2053
– Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
– Servicekosten € 197,50 inclusief stookkosten (actieve, professionele VvE)
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
– Oplevering kan snel, onder voorbehoud gunning verkoper

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen