menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
106m2
Inhoud
361m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2016
 

Houthavenkade 39 Amsterdam West

Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen, bezichtigen we tot nader bericht zoveel mogelijk 1 op 1.
U kunt dus met een gerust hart komen kijken bij onze woningen.

—-

Zeer luxe en hoogwaardig afgewerkt kadeloft / appartement in een klein complex met een ruim zonnig dakterras en eigen parkeerplaats.

Indeling
Gemeenschappelijke entree op de begane grond die slechts met één andere woning wordt gedeeld. De entree van de woning is via een trap bereikbaar. Bij binnenkomst in de woning valt direct de ruimte en hoogte op. De hal heeft een centrale ligging in de woning. Het appartement beschikt over twee royale slaapkamers met elk een eigen badkamer. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde met een handige inbouwkast voor o.a. kleding. De badkamer is luxe uitgevoerd met een wastafel, inloop regendouche en zelfs een sunshower voor een unieke douchebeleving. De tweede slaapkamer ligt aan de kadezijde en heeft mooi uitzicht over de (toekomstige) gracht. Ook deze slaapkamer beschikt over een moderne badkamer met wastafelmeubel en Jee-O douche.
Op deze verdieping bevinden zich ook nog een wasruimte met de nodige opbergmogelijkheden, een garderobekast en het toilet met fonteintje.

In het stralende middelpunt bevindt zich de sfeervolle en fraai ontworpen trap naar de woonverdieping. Deze woonverdieping biedt een prachtige omloop met aan de waterzijde een zitgedeelte en is heerlijk licht door de plafondhoge raampartijen. De moderne open keuken met Siemens inbouwapparatuur gaat dankzij het ontwerp helemaal op in de ruimte. Aan de achterzijde is er een multifunctionele ruimte die gebruikt kan worden als werkruimte, atelier of voor logees. Tot slot is er op deze woonlaag nog een tweede toilet aanwezig.

Middels een goed toegankelijke trap en het elektronische dakluik kom je op het zonnige dakterras met prachtig uitzicht over de Houthavens. Zoek je het liever hoger op? Er is ook nog een gemeenschappelijk dakterras op het hogere gebouw binnen de VvE met spectaculair uitzicht over de stad.

De gehele woning is voorzien van vloerverwarming die ook om te zetten is naar koeling. Bij zonnige dagen kun je de elektrische sunscreens aan de kadezijde laten zakken om de warmte buiten te houden.

De externe berging van de woning is te bereiken via de toegang naar de parkeergarage. De woning heeft een eigen parkeerplaats waarvan de toegang aan de Haparandaweg ligt. De parkeergarage is te voet ook te bereiken via de Houthavenkade.

De keuze voor materialen en de hoogwaardige afwerking maken dit object uniek! De woning is door architect Marc Koehler ontworpen en bij de inrichting is gebruik gemaakt van Japanse invloeden. Zo zijn de ruimtes open, symmetrisch en zijn er veel natuurlijke materialen gebruikt. De woning is klaar voor de toekomst en volledig klimaat neutraal.

Omgeving
Gelegen in het eerste deel van de kindvriendelijke Houthaven, waar al door veel mensen gewoond wordt. De Houthaven ligt dichtbij het IJ en naast de Spaarndammerbuurt en is op 5 minuten fietsafstand van de Haarlemmerstraat. Waar vroeger een van de belangrijkste handelsplaatsen van de wereld was, is nu een nieuwe woonwijk gemaakt: met o.a. pakhuisachtige gebouwen, een divers gevelbeeld en veel waterbeleving. Ook zijn er verschillende leuke horecagelegen in de buurt gevestigd als Cook Your Life, Karaat Amsterdam, REM-eiland, Pont 13 en Bar Hout.
Aan de kade heb je voldoende parkeergelegenheid en met de auto ben je snel op de Ringweg A10. Station Sloterdijk is binnen handbereik, maar ook het Centraal Station. Bij de Houthavenkade stoppen twee bussen: bus 48 en 22.

Grondsituatie
De woning met parkeerplaats is gelegen op gemeentelijke erfpacht. De jaarlijkse canon bedraagt € 3.371,62 en is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing en het huidige tijdvak loopt tot 31-10-2064. Verkoper heeft op 17-11-2019 een aanvraag gedaan bij de Gemeente Amsterdam om over te stappen naar eeuwigdurende erfpacht. Vraag de makelaar voor meer informatie.

Vereniging van Eigenaren
De VvE Hoofden Houthaven kavel 4 wordt professioneel beheerd door Munnik VvE beheer. Er wordt jaarlijks vergaderd en er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.

Kenmerken
– Meetrapport NEN2580 aanwezig
– Uniek object
– Luxe afgewerkt en materialen
– Hoogwaardig afgewerkt
– Zonnig dakterras
– Eigen parkeerplaats
– Externe berging
– Zonnepanelen aanwezig

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen