menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koopsom 
 € 1.550.000 v.o.n.
Woonoppervlak
195m2
Inhoud
633m3
Perceel
-
Kamers
5 kamers
Slaapkamers
4 slaapkamers
Objectsoort
penthouse
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2019
 

Hellingstraat 270 Amsterdam Noord

Sky apartement NDSM – Wonen op historische hoogte aan ’t IJ

Wonen op de 16e en 17e verdieping, de twee toplagen, van een van de toekomstige torens van Pontkade op de voormalige NDSM-werf. Het hoeft geen betoog dat dit garant staat voor prachtige uitzichten op Amsterdam. En omstreken.

Met de ligging op de zuidwestzijde van Toren 1 ben je verzekerd van een altijd wisselend uitzicht en van een lichte woning. Hoe je optimaal van deze kenmerken alleen al gaat genieten is geheel aan jezelf. Wij kunnen slechts enkele suggesties doen voor een indeling van dit penthouse van circa 195 m2.
Interessant is om de woonverdieping op de 16e te situeren, vanwege de uitloop naar het royale dakterras op de zuidwesthoek. De woonkamer met open keuken sluit daarop aan, want daar zit je eersterang voor dat uitzicht op de stad. De ruimtelijkheid wordt nog vergroot door een vide, die het contact tussen beide woonlagen mogelijk maakt.
Op de woonverdieping is ruimte genoeg voor een master bedroom met inloopkast en eigen badkamer. Op de 17e verdieping is dan nog meer dan genoeg ruimte voor nog eens drie kamers, slaap- of werkkamers, en een of meerdere badkamers. Het is maar een voorbeeld. Er zijn zoveel andere indelingen mogelijk. The floor is yours.

Uitzicht
Aan de zonnige oever van het IJ, op de historische NDSM-werf worden in 2020 de penthouses en sky apartementen Pontkade opgeleverd, waarvan dit penthouse aan de Hellingstraat 270 er één is. De penthouses en sky appartementen met woonoppervlakten tot 300 m2 hebben door hun ligging op de topverdiepingen, magnifiek uitzicht over het IJ en de stad. De raampartijen zijn van plafond tot vloer! Geniet vanaf spectaculaire hoogte van de grillige Hollandse luchten.

Pontkade
Pontkade is een ontwerp van de Architekten Cie uit Amsterdam. Het contact met het water is gebruikt als inspiratiebron. Met materialen die passen bij deze historische plek zoals beton, glas en staal. De penthouses zijn, met de ligging op circa 48 en 60 meter hoogte, de kronen op het werk. De oplevering is casco. De indeling en afwerking zijn dus nog volledig vrij in te vullen. Hier woon je groots. Op een inspirerende locatie, precies zoals jij dat wilt. Met een enorme living om te ontspannen, een grote leefkeuken, vier, vijf of zelfs zes kamers, meerdere badkamers, study, aparte filmkamer, fitness, wellness, één of twee zonneterrassen en de mogelijkheid om twee privé parkeerplekken in de ondergrondse stallinggarage te kopen. The sky is the limit!

Het IJ letterlijk aan je voeten
Een nieuw stadsdistrict verrijst in Amsterdam. Met woningen, twee jachthavens een zorgcluster, diverse horeca, winkels, een supermarkt (AH), musea, diverse scholen en culturele en vrijetijdsvoorzieningen. De oude monumentale gebouwen zijn veelal Rijksmonumenten en hebben nieuwe (culturele) functies. Vanuit de penthouses heb je een prachtig panoramisch zicht op de historische stad. ’s Nachts raak je betoverd door de fonkelende lichten van de schepen en het centrum. Met de veerpont ben je in 15 minuten op Amsterdam CS of in het stadscentrum waar kunst, cultuur, restaurants van internationaal niveau op je wachten. Wel het genot, niet de drukte. De auto heb je hier niet nodig. Amsterdam Marina is je nieuwe buur. Een prachtige plek voor een mooie sloep, zeil- of motorjacht.

Wonen op NDSM
Ooit was NDSM een van de grootste scheepswerven ter wereld. In de jaren ’80 werd de ‘Nederlandse Dok en Scheepsbouw Maatschappij’ ontmanteld. Het terrein aan de noordkant van het IJ kwam leeg te staan. Inmiddels is dat verleden tijd. NDSM-West ontvouwt zich tot een waardig verlengde van het Amsterdamse stadscentrum, vergelijkbaar met urban woonwijken zoals we die tegenkomen in New York, Hamburg en Berlijn. Door de combinatie van afwisselende (ook monumentale) architectuur en een eigen karakter krijgt dit gebied nieuwe allure.

Bijzonderheden:
• Wonen op unieke hoogte (toren 1 is 60 meter en toren 2 is 48 meter);
• Royale woonoppervlakten tot 300 m2;
• Geweldig uitzicht over het IJ en Amsterdam;
• Plafondhoogtes tot 4,30 meter;
• Naar eigen wens af te bouwen (casco oplevering);
• Grote zonneterrassen;
• Stoere architectuur penthouses
• Enorme raampartijen, veel lichtinval / uitzicht;
• Minimaal twee vaste parkeerplaatsen per penthouse in overdekte parking;
• Berging op de begane grond;
• Royale entree met liften op de begane grond, vanuit de garage bereikbaar;
• Op loopafstand van Amsterdam Marina;
• Veerpont voor snelle verbinding met Amsterdam Centraal en de Houthaven;
• Gunstige ligging ten aanzien van uitvalswegen A10 en Noord-Zuidlijn;
• 20 minuten auto reistijd van en naar Schiphol;
• Lage erfpacht Pontkade Fase 1 en 2;
• Snelle oplevering na tekenen koopovereenkomst (prognose: najaar 2020).

De koopsom v.o.n. van penthouse en parkeerplaatsen zijn op aanvraag beschikbaar.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen