menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Vraagprijs 
 € 575.000 k.k.
Woonoppervlak
104m2
Inhoud
328m3
Perceel
-
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1910
 

Haarlemmerweg 123 B Amsterdam

Geweldig uniek vier- kamerappartement van circa 104m² op de tweede verdieping in de populaire Staatsliedenbuurt met fantastisch vrij uitzicht op de Westergasfabriek! EIGEN GROND!

Het appartement is ruim van opzet, heeft een zeer royale doorzonwoonkamer en drie goede slaapkamers. Heerlijk vrij uitzicht op de monumentale Westergasfabriek aan de voorzijde en een prettig zonnig balkon op het zuiden aan de achterzijde. Het gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen aan de voorzijde en kunststof kozijnen aan de achterzijde. De woning ademt een prettige rustige sfeer en is dankzij de vele ramen heerlijk licht.

Indeling
Middels de gemeenschappelijke entree op de begane grond bereik je het appartement op de tweede verdieping. Bij binnenkomst valt meteen op hoe licht de woning is. Vanuit de woonkamer heb je heerlijk vrij uitzicht op de monumentale Westergasfabriek. Aangrenzend bevindt zich de eerste doch masterbedroom met toegang tot de badkamer. Aan de achterzijde van het pand tref je het eetgedeelte en de keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Middels de hal bereik je de tweede en derde slaapkamer, met afzonderlijk nog een toilet.

Omgeving
Het appartement ligt middenin de geweldig leuke Staatsliedenbuurt dat zeer centraal in Amsterdam is gelegen. De wijk grenst aan de Jordaan met al zijn leuke winkeltjes, gezellige cafés en bijzondere restaurantjes. De bereikbaarheid is zeer goed, zowel met eigen als openbaar vervoer. Ook voor de dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver te lopen. Het terrein van de Westergasfabriek (gebouwd in 1883) dat direct aan de overkant is gelegen is nu een unieke combinatie van natuur en cultuur. In een gebied van maar liefst 13 hectare zijn onder meer een picknickveld, kinderboerderij, diverse terrassen, restaurants en een bioscoop te vinden. Het prachtig aangelegde Westerpark is een waar hardlopers paradijs, en biedt volop mogelijkheden voor sport, ontspanning en recreatie.

VvE
De gezonde VvE wordt professioneel beheerd door Pro VvE Beheer. De servicekosten bedragen €181,80 per maand.

Grondsituatie
De woning is gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht!

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte circa 104 m² (meetrapport aanwezig).
– Eigen grond.
– Splitsing 2005.
– Grote zolderberging van circa 16m²..
– Aan het Westerpark.
– Uitzicht op de Westergasfabriek.
– Balkon op het zuiden.
– Twee Franse balkons aan de voorzijde.
– Oplevering in overleg.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen