menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
53m2
Inhoud
170m3
Perceel
-
Kamers
2 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1996
 

Frederik Hendrikstraat 49 D Amsterdam West

Wonen op steenworpafstand van de Jordaan in de gewilde Frederik Hendrikbuurt? Dit is je kans!

Nieuw bij ons in de verkoop; 2-kamerappartement gelegen op de eerste verdieping van een modern complex uit de jaren ’90 met lift! De woning beschikt over 53 m2 aan woonoppervlakte en is nog geheel naar eigen smaak af te werken en in te richten.

Indeling
Deze voormalige sociale huurwoning biedt ontzettend veel mogelijkheden. Op dit moment is er nog geen afscheiding gemaakt tussen de woonkamer/keuken en de slaapkamer. Door het eenvoudig plaatsen van een muur kan er nog op verschillende manieren worden gespeeld met de indeling. Het ruime balkon is gelegen op het westen, hier kan je heerlijk genieten van het eindemiddag/avond zonnetje. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en er is een separaat toilet. In het souterrain is nog een privéberging en de entree naar de binnentuin.

Buurt
Bij het Hugo de Grootplein kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen maar ook voor een hapje & drankje bij o.a. Razmataz, Morgan & Mees, Yam Yam, etc.. Plato Loco is een fijn buurtrestaurantje met een goed terras voor avondzon en met de fiets ben je binnen een paar minuten in de Jordaan, centrum of Oud-West. Via de S105 ben je met de auto snel op de Ring A10 en tram 3 en bussen 18 en 21 gaan om de hoek. Qua parkeren valt dit stukje onder Westerpark 7.4 Frederik Hendrik en Hugo de Grootbuurt.

VvE & erfpacht
De VvE bestaat uit de appartementen gelegen aan Frederik Hendrikstraat 47-57 en Eerste Hugo de Grootstraat 22-36. De servicekosten zijn ca. € 110,35 per maand. Zowel de administratie alsmede het technische beheer is ondergebracht bij Ymere VvE beheer.
De grond is belast met gemeentelijke erfpacht, de jaarlijkse canon is vooruitbetaald tot 31-05-2047, AB 2000 zijn van toepassing.

Bijzonderheden
– 2-kamerappartement van 53 m2 conform NEN2580 meetcertificaat
– Professioneel beheerde VvE
– Actieve & gezonde VvE
– Grond belast met erfpacht, erfpachtcanon afgekocht t/m 31-05-2047
– Projectnotaris Lubbers & Dijk voor de overdracht
– Verkoper verkoopt met zelfbewoningsclausule & ouderdomsclausule
– Koop is alleen mogelijk voor eigen gebruik of bewoning door kind(eren)
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing
– Oplevering kan snel
– Berging in het souterrain van 5 m2

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen