menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht onder voorbehoud
Koopsom 
Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlak
99m2
Inhoud
300m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
portiekflat
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
 

Fonteinkruidstraat 94 Amsterdam Noord

Als je voldoende ideeën hebt om zelf je woning te ontwerpen en ook echt zelf of met je architect aan de slag wilt, dan is dit loft appartement iets voor jou. En dan bieden we die mogelijkheid niet in de vorm van een oude kluswoning, maar in de vorm van een geheel nieuwe loft, die vermoedelijk in december van dit jaar al wordt opgeleverd.
Een mooie, drie meter hoge loft van 99 m2, met prachtige raampartijen en een buitenruimte van maar liefst 29 m2. Aan de nieuwe Johan van Hasseltkade in Buiksloterham, een omgeving met inspirerende architectuur en met creatieve nieuwe bewoners, die zijn voorgegaan in het traject van, grotendeels, zelf bouwen.

*** English text below ***

Wonen en werken gecombineerd!
De loft op de 5e verdieping heeft een vrije hoogte van drie meter en heeft de verplichting van het realiseren van een werkruimte van 25 m2! Je neemt de indeling en afbouw helemaal zelf ter hand, maar we kunnen je wel een aantal inspirerende indelingsmogelijkheden laten zien. Dat zijn indelingen waar het mogelijk is om het woongedeelte als loft te houden, of om er – met de werkruimte meegenomen – naast de woonkamer met keuken nog eens drie kamers te realiseren. En als je dan die kamers nodig hebt, dan zijn schuifwanden de ideale oplossing om toch die openheid te behouden. Bel ons of loop langs en we laten je de vele mogelijkheden zien.

Top-Up
In Top-Up worden 28 woonwerklofts gerealiseerd. Deze lofts van 99 m2 ligt op de hoek en heeft daardoor ruim zicht op de Buiklsoterham. Met fraai uitzicht en veel licht, vanwege grote, verdiepingshoge raampartijen aan beide zijden. De royale buitenruimtes van circa 29 m2 is gericht op het noordoosten voor de ochtendzon en op het noordwesten voor het late licht.

Industrieel
Industrieel erfgoed vormt het fundament van Top-Up. Bovenop een oude betonnen haspel voor transatlantische kabels van de PTT komt een houten draagconstructie met veel glas en zeer royale buitenruimten (minimaal 29 m2).

Een loft in Top-Up:
– is volledig vrij indeelbaar (inclusief 25 m2 werkruimte)
– heeft een vrije hoogte van 3 meter
– heeft een zichtbare houten draagstructuur
– heeft een royale buitenruimte (minimaal 29 m2)
– is flexibel
– is circulair in concept en materiaal

Prijzen INCLUSIEF afkoop erfpachtcanon
De koopsom voor de loft van 99 m2 is € 470.000,- v.o.n. INCLUSIEF afkoop van de erfpachtcanon tot 15 mei 2046

Parkeren
Parkeren kan in de beveiligde parkeergarage, met fietsenstalling. Een parkeerplaats kost € 37.500,- v.o.n. Het is mogelijk meerdere parkeerplekken te kopen. Vraag de makelaar voor mogelijkheden en prijzen voor extra of losse parkeerplaatsen.

Meer informatie is te vinden op de project website Top-up.amsterdam. Of bel ons.

*** English ***

A loft of 99 m2 on the fifth floor, with a view of the new Buiksloterham. An environment with inspiring architecture and with creative new residents, who have been in the process of building themselves earlier.
   
Living and working combined
This loft on the 5th floor has a free height of three meters. The layout is with a workspace of approximately 25 m2 must be realized.

Top-Up
28 housing work lofts are realized in Top-Up. The lofts of 99 m2 are both on the city side, with generous outdoor spaces (approximately 29 m2) on the northwest or northeast.
 
Industrial
Industrial heritage forms the foundation of Top-Up. On top of an old concrete reel for transatlantic cables a wooden supporting construction will be build. With lots of glass and very generous outdoor spaces (minimum 29 m2). 

A loft in Top-Up:
– is completely freely divisible (25 m2 working space included)
– has a free height of 3 meters
– has a visible wooden supporting structure
– has a generous outdoor space (29 m2)
– is flexible
– is circular in concept and material

Prices
The purchase price free of charge (v.o.n) is approx. € 470.000,-.

A parking space in the secure parking garage, with bicycle parking, costs € 37.500, – v.o.n. It is possible to buy several parking spaces. Ask the broker for options and prices for extra or separate parking spaces.
 
More information can be found on the project website Top-up.amsterdam. Or feel free to give us a call.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen