menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   In optie
Koopsom 
 € 797.500 v.o.n.
Status
In optie
Woonoppervlak
149m2
Inhoud
450m3
Perceel
-
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2018
 

Fonteinkruidstraat 82 Amsterdam Noord

**OPEN HUIS OP DE BOUWLOCATIE**
U bent van harte welkom tussen 16.00 en 18.00 uur op donderdag 18 juli op de bouwlocatie van TOP-UP aan de Johan van Hasseltkade (aannemer Hillen en Roosen).

Een waanzinnige loft aan het water! Volledig zelf in te delen en vorm te geven. Dat is ook de opdracht, want deze loft is casco in de ruimste zin van het woord. Een loft om wonen en werken te combineren!

De loft maakt onderdeel uit van Top-Up, het tweede project van ontwikkelaar Lemniskade, na het vele malen bekroonde en ernaast gelegen Patch22. Top-Up wordt een transparant gebouw van zeven verdiepingen. Het komt boven op een oude kabelhaspelopslag van de PTT, direct aan het Johan van Hasseltkanaal. Dit levert een bijzondere combinatie op van rauw industrieel beton en moderne architectuur. De draagstructuur van het gebouw is voor een groot deel van hout. Net als bij het ernaast gelegen woongebouw PATCH22 wordt dit goed zichtbaar. Top-Up en PATCH22 zijn dan ook zusterprojecten, van dezelfde architect: Tom Frantzen.

Alle vrijheid voor de koper
"De ruimtes in Top-Up hebben een vrije hoogte van drie meter en zijn volledig leeg", zegt Frantzen. "Dus zonder schachten en meterkasten. Daardoor ligt alles open voor de koper. De maat van het appartement, de indeling en de afwerking. Wil je een grote woonkeuken? Dat kan. … Eén open ruimte? Ook mogelijk. … We hebben alle beperkingen weggenomen." Als koper zorg je dus zelf voor de afwerking. Zo is er ruimte voor die unieke maatwerk-keuken, die bijzondere antieke deuren uit India, dat fijne atelier dat je altijd al had willen hebben of die supergrote inloopkast. "Vanaf de voordeur bieden we pure vrijheid. Zo ontstaan écht unieke appartementen."

Loft
Deze loft ligt op de derde verdieping heeft vrij zicht op het water van het Johan van Hasseltkanaal en ligt vol op de zon. Van dat uitzicht en de zon kan optimaal worden genoten vanaf het woningbrede buitenruimte van ruim 28 m2. In de zomer een heerlijk buiten, in de winter een extra ‘kamer’, want de buitenruimte is af te sluiten met een fraai glazen vouwsysteem.
De afmeting van de casco loft is 149 m2 (exclusief buitenruimte van 28 m2). Specifiek in deze loft is het verplicht om circa 28 m2 aan werkruimte te realiseren.

Kenmerken:
– volledig vrij indeelbaar
– een vrije hoogte van 3 meter
– een zichtbare houten draagstructuur
– een royale buitenruimte (minimaal 28 m2)
– flexibel
– circulair in concept en materiaal
– je bepaalt zelf de m2 van je appartement, want het is eventueel mogelijk om verschillende lofts te koppelen.

Prijzen INCLUSIEF afkoop erfpacht tot 15 mei 2046:
De koopsom voor de loft bedraagt € 797.500,- v.o.n. U dient rekening te houden met afbouwkosten.
Parkeerplaatsen in de beveiligde parkeergarage zijn € 37.500,- v.o.n. Het is mogelijk meerdere parkeerplekken te kopen (vraag de makelaar naar beschikbaarheid en prijzen).

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen