menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koopsom 
 € 797.500 v.o.n.
Woonoppervlak
149m2
Inhoud
450m3
Perceel
-
Kamers
5 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
portiekflat
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
 

Fonteinkruidstraat 82 Amsterdam Noord

Een heerlijke loft aan het water van het Johan van Hasseltkanaal met uitzicht op dat altijd boeiende Amsterdam! Dat gaat allemaal op de voor de nieuwbouw loft met de entree aan de Fonteinkruidstraat in Buiksloterham.
149 m2 volledig vrij indeelbare ruimte. Om zelf – of samen met je architect – te bedenken en om zelf te realiseren. Je hebt volledige vrijheid om de loft helemaal naar eigen smaak in te delen.

Dat wat je koopt is een casco loft met een vrije hoogte van drie meter met een fraaie, zichtbare houten draagstructuur, een betonnen vloer en een betonnen plafond, verdiepingshoge ramen en minimaal 29 m2 buitenruimte. De indeling maak je op basis van wat je zelf belangrijk vindt: een grote woonkeuken, twee badkamers, een atelier, een bibliotheek. Zo ontstaat je eigen unieke loft.

De werkruimte van circa 28 m2 is de enige verplichting. Die werkruimte heeft een eigen ingang, naast die van de woning, en een eigen kadastraal nummer.

Buiten
De buitenruimte speelt een belangrijke rol. De loft heeft een overdekt terras (loggia) van 29 vierkante meter. Op het breedste deel is deze loggia 3,15 meter breed. Je hebt dus alle ruimte voor een lekkere zithoek of een grote tafel. Boven de glazen balustrade komen glazen panelen, die je kunt openklappen. Zo kun je met een beetje zon op een mooie winterdag al buiten zitten. Je zit bovendien overdekt en uit de wind.

Circulair
De loft maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject Top-Up, dat wordt gebouwd in het circulaire leefgebied de Buiksloterham. In de Buiksloterham wordt de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen gemaximaliseerd en waardevernietiging geminimaliseerd. In het geval van Top-Up: het gebouw kan over 100 of 200 jaar uit elkaar worden gehaald en alle grondstoffen zoals hout, beton en aluminium kunnen worden hergebruikt.

Top-Up zou onder andere door haar vrije hoogte van 3 meter op termijn ook kunnen worden omgebouwd naar kantoor of hotel, om maar wat te noemen. Door het toepassen van onder andere driedubbel glas, zonnepanelen, warmte accumulerende loggia’s en hergebruik van regenwater voor toiletspoeling wordt het gebruik van energie en drinkwater zo klein mogelijk gehouden.
Duurzaam in materiaal, energiegebruik en toekomstig gebruik.

Karakteristieken:
+ 149 m2 vrij indeelbaar
+ inclusief ruimte voor werken aan huis met eigen ingang
+ 3 meter vrije hoogte
+ zuidwest-oriëntatie en aan het water
+ eigen afwerking voor interieur
+ minimaal 29 m2 buitenruimte
+ zichtbare houten draagstructuur
+ duurzaam en circulair

Koopsom
De koopsom bedraagt € 797.500 v.o.n. INCLUSIEF afgekochte erfpachtcanon tot 15 mei 2046.

Bezichtigen?
Bel ons voor een afspraak en we laten de inspirerende ruimte graag zien. De loft maakt onderdeel uit van Top-Up, een project dat nog in aanbouw is. Nog net. De verwachte oplevering is al in december van dit jaar.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen