menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koopsom 
 € 485.000 v.o.n.
Woonoppervlak
99m2
Inhoud
300m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
portiekflat
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
 

Fonteinkruidstraat 76 Amsterdam Noord

OPEN HUIS
Wil je meer weten over het zelf ontwerpen en laten afbouwen van jouw loft in Top-Up, wees dan welkom tussen 18.00 en 20.00 uur op donderdag 20 juni aan de Johan van Hasseltkade 280 (in het naastgelegen PATCH 22).

Een loft van 99 m2 met een buitenruimte van 29 m2, een vrije verdiepingshoogte van 3 meter en de kans om die ruimte geheel zelf vorm te geven. De loft is gelegen op de derde verdieping van het complex Top-Up in Buiksloterham. Een vernieuwde buurt met inspirerende architectuur en met creatieve nieuwe bewoners, die zijn voorgegaan in het traject van, grotendeels, zelf bouwen.

Zelf indelen
Deze loft op de 3e verdieping heeft een vrije hoogte van drie meter en is volledig leeg. Er zijn zelfs geen schachten en meterkasten. Daardoor ligt alles voor je open. De indeling van de loft én de afwerking ervan is aan jou. Als koper bepaal je zelf hoe je loft of appartement er uit gaat zien. Top-Up biedt vanaf de voordeur pure vrijheid. Zo ontstaan écht unieke appartementen.

Hoe in te delen?
Een appartement met twee slaapkamers en een woonkamer met open keuken op de hoek en directe uitloop naar het balkon van 29 m2. Of: Een mega-living met de modernste keuken, één grote slaapkamer met aansluitend een luxe badkamer. En nog steeds dat ruime balkon. Of: als loft. Dus met licht, zicht en ruimte. Er zijn tal van slimme oplossingen te verzinnen in ruimtebeleving, indeling, vorm en materiaal. Wie durft?

Top-Up
In Top-Up worden in totaal 28 woonwerklofts gerealiseerd. De lofts van 99 m2 liggen beide aan de stadzijde, met royale buitenruimtes (circa 29 m2) op het noordwesten of noordoosten. Het is ook mogelijk om meerdere lofts aan elkaar te koppelen.

Industrieel
Industrieel erfgoed, direct aan het Johan van Hasseltkanaal, vormt het fundament van Top-Up. Bovenop een oude betonnen haspel voor transatlantische kabels van de PTT komt een houten draagconstructie met veel glas en zeer royale buitenruimten (minimaal 29 m2).

Een loft in Top-Up:
– is volledig vrij indeelbaar
– heeft een vrije hoogte van 3 meter
– heeft een zichtbare houten draagstructuur
– heeft een royale buitenruimte (minimaal 29 m2)
– is flexibel
– is circulair in concept en materiaal

Prijzen
De koopsommen voor de lofts van 99 m2 aan de stadzijde zijn tussen de € 437.500,- en € 520.000,- v.o.n.
De koopsom v.o.n. voor bouwnummer 10 bedraagt € 485.000,-.
Een parkeerplaats in de beveiligde parkeergarage, met fietsenstalling, kost € 37.500,- v.o.n. Het is mogelijk meerdere parkeerplekken te kopen. Vraag de makelaar voor mogelijkheden en prijzen voor extra of losse parkeerplaatsen.

Alle koopsommen zijn INCLUSIEF afkoop van de erfpachtcanon tot 15 mei 2046.

Meer informatie is te vinden op de project website Top-up.amsterdam. Of bel ons even: 020 6 816 716.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen