menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koopsom 
 € 967.500 v.o.n.
Woonoppervlak
149m2
Inhoud
450m3
Perceel
-
Kamers
5 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
portiekflat
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2020
 

Fonteinkruidstraat 58 Amsterdam Noord

Wonen, en werken aan huis, op een waanzinnige locatie in Buiksloterham. In een ruim en comfortabel ingedeeld vierkamerappartement, en dan ook nog een ruime werkkamer, beide met uitzicht op het water van het Johan van Hasseltkanaal. De entrees van wonen en werken zijn gescheiden. Allebei de ruimtes hebben een eigen voordeur. Dit bijzondere appartement ligt in het net onlangs opgeleverde en duurzame complex Top-Up.

Het appartement meet in totaal 149 m2 en is onlangs opgeleverd. De werkruimte met eigen voordeur en toilet, en de mogelijkheid voor een kitchenette, meet circa 28 m2. De tweede voordeur leidt direct naar de woonruimte van ruim 120 m2. De woning en de werkruimte hebben een vrije hoogte van maar liefst drie meter en een fraaie, zichtbare houten draagstructuur, een betonnen plafond, verdiepingshoge ramen en minimaal 29 m2 buitenruimte. De buitenruimte is de gehele dag voorzien van licht en zon en vanuit de woonkamer en werkruimte bereikbaar via enorme schuifpuien.

Wonen
De indeling is verrassend, modern en naar een ontwerp van de architect Tom Frantzen. Na de entree, met garderobe en toiletruimte, kom je in de woonkamer met min of meer open keuken. De woonkamer biedt ruimte voor een grote eettafel en comfortabele loungehoek, beide met directe toegang tot de waanzinnige buitenruimte. De berging sluit aan op de keukenruimte. De hoek om liggen de drie slaapkamers, waarvan er een met eigen badkamer en suite. Voor de overige twee slaapkamers is er een tweede badkamer.

Het appartement en het werkgedeelte worden aangeboden zonder keuken, sanitair en tegelwerk. Dat kun je geheel naar eigen smaak afwerken.

Buiten
De buitenruimte speelt een belangrijke rol. De loft heeft een waanzinnige loggia van 29 vierkante meter. Op het breedste deel is deze loggia ruim drie meter breed. Je hebt dus alle ruimte voor een lekkere zithoek of een grote tafel. Boven de glazen balustrade komen glazen vouwpanelen, die je kunt openklappen. Zo kun je met een beetje zon op een mooie winterdag al buiten zitten. Je zit bovendien overdekt en uit de wind. En nog steeds heel zonnig!

Duurzaam
Door het toepassen van onder andere dubbel glas, zonnepanelen, warmte accumulerende loggia’s en hergebruik van regenwater voor toiletspoeling wordt het gebruik van energie en drinkwater zo klein mogelijk gehouden.
Duurzaam in materiaal, energiegebruik en toekomstig gebruik.

Buiksloterham – circulair
Buiksloterham is een nieuwe woonomgeving en kenmerkt zich door opvallende architectuur. Dat komt omdat veel van de complexen en woningen in de directe door particulieren, al dan niet in collectieve vorm, zijn ontwikkeld en gebouwd. Dat maakt de locatie extra aantrekkelijk.
In Buiksloterham wordt de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen gemaximaliseerd en waardevernietiging geminimaliseerd. In het geval van Top-Up: het gebouw kan over 100 of 200 jaar uit elkaar worden gehaald en alle grondstoffen zoals hout, beton en aluminium kunnen worden hergebruikt.

Karakteristieken appartement:
+ circa 121 m2 woonruimte en 28 m2 werkruimte
+ een ruime living met min of meer open keuken
+ drie royale slaapkamers en twee badkamers
+ 3 meter vrije hoogte
+ hoekligging met zuid-zuidwest-oriëntatie
+ aan het water
+ minimaal 29 m2 buitenruimte
+ zichtbare houten draagstructuur
+ duurzaam en circulair

Koopsom
De koopsom bedraagt € 967.500 v.o.n. INCLUSIEF afgekochte erfpachtcanon tot 15 mei 2046 en inclusief de afbouw met genoemde stelposten voor keuken, sanitair en tegelwerk.
De aankoop van een parkeerplaats is verplicht. De koopsom v.o.n. voor een parkeerplaats bedraagt € 39.000,- v.o.n. inclusief afgekochte erfpachtcanon tot 15 mei 2046.

Bezichtigen?
Bel ons voor een afspraak en we laten dit inspirerende woon-werkappartement graag zien.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen