menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koopsom 
 € 985.000 v.o.n.
Woonoppervlak
149m2
Inhoud
450m3
Perceel
-
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
portiekflat
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
 

Fonteinkruidstraat 56 Amsterdam Noord

Luxe, licht en ruim wonen aan het Johan van Hasseltkanaal. In een modern en uiterst comfortabel appartement. En op een plek die enorm tot bloei is gekomen in de afgelopen jaren. Niet in de laatste plaats door de bouw van Top-Up, het project waar dit appartement deel van uitmaakt.

Het appartement van 149 m2 op de eerste verdieping is onlangs opgeleverd als casco loft en wordt op dit moment afgebouwd. Het is er een en al licht en zicht met de oriëntatie op de zon- en de waterzijde. Licht komt al vroeg in de ochtend het appartement binnen aan de zuidoostzijde, om door te gaan, tot in de avond, naar de voorzijde, die op het zuidwesten is gericht. De woning heeft een vrije hoogte van maar liefst drie meter en een fraaie, zichtbare houten draagstructuur, een betonnen plafond, verdiepingshoge ramen en minimaal 29 m2 buitenruimte. De buitenruimte is de gehele dag voorzien van zon en vanuit de woonkamer bereikbaar door maar liefst vier enorme schuifpuien.

De indeling – naar een ontwerp van de architect Tom Frantzen – is er één van comfort en luxe. En van openheid.
Via de entree kun je twee kanten op; rechtdoor naar de royale living of de andere kant op naar de drie slaapkamers of de keuken. Daarbij loop je in wezen door de keuken, langs een blok met een badkamer, een toilet, de berging annex technische ruimte en de garderobe. In datzelfde blok is ruimte gecreëerd voor een kastenwand ten behoeve van de keuken.

De living is gericht op de waterzijde en beslaat de hoek. De breedte telt ruim 13 meter. De min of meer open keuken sluit direct op de woonkamer aan. Daarnaast volgen drie ruime slaapkamers, waarvan de grootste een eigen badkamer en-suite heeft. De hal bij de slaapkamers is dusdanig breed dat er ruimte is voor – wederom – een enorme kastenwand.

Het appartement wordt aangeboden zonder keuken, sanitair en tegelwerk, maar wel met stelposten ter hoogte van:
– keuken: € 10.000,-
– sanitair: € 5.000,-
– wandtegelwerk: € 60,- per m2
– vloertegelwerk: € 90,- per m2

Buiten
De buitenruimte speelt een belangrijke rol. De loft heeft een waanzinnige loggia van 29 vierkante meter. Op het breedste deel is deze loggia ruim drie meter breed. Je hebt dus alle ruimte voor een lekkere zithoek of een grote tafel. Boven de glazen balustrade komen glazen vouwpanelen, die je kunt openklappen. Zo kun je met een beetje zon op een mooie winterdag al buiten zitten. Je zit bovendien overdekt en uit de wind. En nog steeds heel zonnig!

Duurzaam
Door het toepassen van onder andere dubbel glas, zonnepanelen, warmte accumulerende loggia’s en hergebruik van regenwater voor toiletspoeling wordt het gebruik van energie en drinkwater zo klein mogelijk gehouden.
Duurzaam in materiaal, energiegebruik en toekomstig gebruik.

Buiksloterham – circulair
Buiksloterham is een nieuwe woonomgeving en kenmerkt zich door opvallende architectuur. Dat komt omdat veel van de complexen en woningen in de directe door particulieren, al dan niet in collectieve vorm, zijn ontwikkeld en gebouwd. Dat maakt de locatie extra aantrekkelijk.
In Buiksloterham wordt de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen gemaximaliseerd en waardevernietiging geminimaliseerd. In het geval van Top-Up: het gebouw kan over 100 of 200 jaar uit elkaar worden gehaald en alle grondstoffen zoals hout, beton en aluminium kunnen worden hergebruikt.

Karakteristieken appartement:
+ 149 m2 woonruimte
+ een ruime living met min of meer open keuken met kookeiland
+ twee royale slaapkamers en twee badkamers
+ veel ruimte voor kasten
+ 3 meter vrije hoogte
+ hoekligging met zuidoost- en zuidwest-oriëntatie
+ aan het water
+ minimaal 29 m2 buitenruimte
+ zichtbare houten draagstructuur
+ duurzaam en circulair

Koopsom
De koopsom bedraagt € 985.000 v.o.n. INCLUSIEF afgekochte erfpachtcanon tot 15 mei 2046 en inclusief de afbouw met genoemde stelposten voor keuken, sanitair en tegelwerk.
De aankoop van een pen parkeerplaats is verplicht. De koopsom v.o.n. voor een parkeerplaats bedraagt € 39.000,- v.o.n. inclusief afgekochte erfpachtcanon tot 15 mei 2046.

Bezichtigen?
Bel ons voor een afspraak en we laten dit inspirerende appartement graag zien.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen