menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koopsom 
 € 477.500 v.o.n.
Woonoppervlak
99m2
Inhoud
300m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
portiekflat
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
 

Fonteinkruidstraat 102 Amsterdam Noord

In het zich steeds verder ontwikkelend en prikkelend Buiksloterham bieden wij aan een loft van 99 m2 om geheel zelf in te delen. Eén ruimte, zonder muren, geen schachten, met een vrije verdiepingshoogte van 3 meter én met twee voordeuren.
De loft is op de zesde verdieping gelegen, dus bovendien met een prachtig uitzicht. De buitenruimte is groot, 29 m2. De loft is niet direct aan het water gelegen, maar wel met vrij uitzicht op het vernieuwde Buiksloterham. Vooral ook vanwege de hoog gelegen verdieping. Door die hoogte is het gevoel van vrijheid nog groter.

Pure vrijheid
De indeling is geheel vrij, met dien verstande dat een werkruimte van minimaal 25 m2 gerealiseerd moet worden. Maar ook daarin is veel vrijheid. Of je er nu een appartement met slaapkamers van maakt of de loft grotendeels een loft laat. Door de verdiepingshoogte en de hoekligging met vele, verdiepingshoge raampartijen is er veel mogelijk. En dat alles is een zich vernieuwende buurt met inspirerende architectuur en creatieve nieuwe bewoners, die zijn voorgegaan in het traject van, grotendeels, zelf bouwen.

Top-Up
In Top-Up worden in totaal 28 woonwerklofts gerealiseerd. De lofts van 99 m2 liggen beide aan de stadzijde, met royale buitenruimtes (circa 29 m2) op het noordwesten of noordoosten. Het is ook mogelijk om meerdere lofts aan elkaar te koppelen.

Industrieel
Industrieel erfgoed, direct aan het Johan van Hasseltkanaal, vormt het fundament van Top-Up. Bovenop een oude betonnen haspel voor trans-Atlantische kabels van de PTT komt een houten draagconstructie met veel glas en zeer royale buitenruimten (minimaal 29 m2).

Een loft in Top-Up:
– is volledig vrij indeelbaar
– heeft een vrije hoogte van 3 meter
– heeft een zichtbare houten draagstructuur
– heeft een royale buitenruimte (minimaal 29 m2)
– is flexibel
– is circulair in concept en materiaal

Prijzen
De koopsommen voor de lofts van 99 m2 aan de stadzijde zijn tussen de € 437.500,- en € 520.000,- v.o.n.
De koopsom v.o.n. voor bouwnummer 21 bedraagt € 477.500,-.
Een parkeerplaats in de beveiligde parkeergarage, met fietsenstalling, kost € 37.500,- v.o.n. Het is mogelijk meerdere parkeerplekken te kopen. Vraag de makelaar voor mogelijkheden en prijzen voor extra of losse parkeerplaatsen.

Alle koopsommen zijn INCLUSIEF afkoop van de erfpachtcanon tot 15 mei 2046.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen