menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht onder voorbehoud
Koopsom 
Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlak
99m2
Inhoud
300m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
portiekflat
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
 

Fonteinkruidstraat 100 Amsterdam Noord

In het zich steeds verder ontwikkelend en prikkelend Buiksloterham bieden wij aan een loft van 99 m2 om geheel zelf in te delen. Eén ruimte, zonder muren, geen schachten en met een vrije verdiepingshoogte van 3 meter. En op de zesde verdieping gelegen, dus bovendien met een prachtig uitzicht. De buitenruimte is groot, 29 m2, en ligt door de hoekligging goed op de ochtend- en vroege middagzon. Niet direct aan het water gelegen, maar door diezelfde hoekligging wel zicht op het water van het Johan van Hasseltkanaal.

Pure vrijheid
De indeling is geheel vrij. Of je er nu een appartement met twee slaapkamers, misschien drie, van maakt of de loft een loft laat. Door de verdiepingshoogte en de hoeligging met vele, verdiepingshoge raampartijen is er veel mogelijk. En dat alles is een zich vernieuwende buurt met inspirerende architectuur en creatieve nieuwe bewoners, die zijn voorgegaan in het traject van, grotendeels, zelf bouwen.

Top-Up
In Top-Up worden in totaal 28 woonwerklofts gerealiseerd. De lofts van 99 m2 liggen beide aan de stadzijde, met royale buitenruimtes (circa 29 m2) op het noordwesten of noordoosten. Het is ook mogelijk om meerdere lofts aan elkaar te koppelen.

Industrieel
Industrieel erfgoed, direct aan het Johan van Hasseltkanaal, vormt het fundament van Top-Up. Bovenop een oude betonnen haspel voor transatlantische kabels van de PTT komt een houten draagconstructie met veel glas en zeer royale buitenruimten (minimaal 29 m2).

Een loft in Top-Up:
– is volledig vrij indeelbaar
– heeft een vrije hoogte van 3 meter
– heeft een zichtbare houten draagstructuur
– heeft een royale buitenruimte (minimaal 29 m2)
– is flexibel
– is circulair in concept en materiaal

Prijzen
De koopsommen voor de lofts van 99 m2 aan de stadzijde zijn tussen de € 437.500,- en € 520.000,- v.o.n.
De koopsom v.o.n. voor bouwnummer 22 bedraagt € 507.500,-.
Een parkeerplaats in de beveiligde parkeergarage, met fietsenstalling, kost € 37.500,- v.o.n. Het is mogelijk meerdere parkeerplekken te kopen. Vraag de makelaar voor mogelijkheden en prijzen voor extra of losse parkeerplaatsen.

Alle koopsommen zijn INCLUSIEF afkoop van de erfpachtcanon tot 15 mei 2046.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen