menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
83m2
Inhoud
227m3
Perceel
0m2
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2010
 

Erich Salomonstraat 120 Amsterdam IJburg

** English below
Centraal op IJburg gelegen 4-kamer appartement in het populaire complex ‘Solid 18’ uit 2010 van circa 83m2 met prachtig uitzicht over het Ed Pelster park.

Dit goed onderhouden appartement is gelegen op de 1e verdieping van het stoere Solid18 gebouw van Claus en Kaan architecten. In het gebouw bevinden zich naast woningen onder andere een bibliotheek en een sportschool. Hierdoor is dit appartement op een hoogte gelegen waar normaal de 2e verdieping zit, wat een fenomenaal uitzicht biedt over het park. Vooral de enorme raampartijen van plafond tot vloer maken het een bijzonder gebouw én een bijzonder appartement.

OMGEVING
Solid 18 ligt midden in het levendige hart van IJburg, tussen het winkelcentrum en de jachthaven in. Er heerst een stedelijk gevoel, maar dan wél met een park voor de deur én het IJ om de hoek.

IJburg biedt voor ieder wat wils; strandgangers kunnen op de zomerse dagen heerlijke vertoeven aan het strandje in het Diemerpark, hockeyen, tennissen of voetballen kan ook op het eiland. Terrasgangers kunnen terecht bij één van de vele restaurants aan de haven, langs de IJburglaan of op het Steigereiland. Er zijn ruim 25 horecagelegenheden op IJburg. Ook zijn er uitstekende uitvalswegen naar de A1, A2, A9 en A10 en met de tram bent u binnen 15 minuten op Amsterdam CS. Tot slot is er op loopafstand een winkelcentrum met onder andere twee supermarkten en een gezellige markt op zaterdag.

INDELING

Verzorgde algemene entree, lift of trap naar de eerste verdieping en entree van het appartement via de brede galerij met bankje voor de deur. Hal, toilet, grote berging voor de wasmachine en droger, badkamer met ligbad en inloopdouche, toegang tot de heerlijk lichte woonkamer met halfopen keuken. Door de grote raampartijen met harmonica-schuifpui naar het balkon is er een schitterend uitzicht over het park. Het zorgt ervoor dat de woonkamer één geheel kan vormen met het balkon. U kunt er heerlijk genieten van de middag -en avondzon.

Verder zijn er drie slaapkamers, één aan de voorzijde en twee aan de achterzijde, waarvan 1 kleinere (baby) kamer. Hier kunt u eenvoudig weer één grote master bedroom van maken. In de onderbouw bevindt zich de berging van 8m2. Parkeerplekken zijn hier optioneel te huur, u kunt er zelfs twee huren.

BIJZONDERHEDEN
– Ruim 4-kamer appartement van 83m2 met fenomenaal uitzicht over het park;
– Één met balkon en het park vanwege harmonica deuren van vloer tot plafond;
– Het winkelcentrum en de haven van IJburg op loopafstand;
– Praktische berging van maar liefst 8m2 in onderbouw;
– Gezonde VvE, professioneel beheerd, servicekosten € 69 p/m;
– Erfpachtcanon afgekocht tot augustus 2058;
– Parkeerplaats(en) optioneel te huur, +/- € 65 p/m;
– Energie label A;

Nieuwsgierig? Kijk dan op onze website voor de uitgebreide presentatie inclusief woningvideo én de virtuele tour!

** English
Stunning 4-room apartment on IJburg in the popular complex ‘Solid 18’ from 2010 of 83m2 with stunning views over the Ed Pelster park.

This well maintained apartment is located on the 1st floor of the tough looking Solid18 building of Claus and Kaan architects. In addition to apartments, the building also houses a library and a gym. Because of this, this apartment is located at a height where normally the 2nd floor is, which offers a phenomenal view over the park. Especially the huge windows from ceiling to floor make it a special building and a special apartment. Come and have a look.

Particularities:
– Spacious 4-room apartment of 83m2 with phenomenal views over the park;
– Third bedroom and master bedroom can be easily turned back into one larger bedroom;
– Harmonica doors from floor to ceiling, completely foldable;
– Shopping center and the port of IJburg within walking distance;
– Practical storage of no less than 8m2 in basement;
– Healthy owners association, professionally managed. €69 p/m;
– Leasehold paid to August 2058;
– Parking space for rent (optional), +/- €65 p/m;
– Energy label A;

Curious? Take a look at our website for the extensive presentation including home video and the virtual tour!

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen