menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
190m2
Inhoud
703m3
Perceel
190m2
Kamers
6 kamers
Slaapkamers
5 slaapkamers
Objectsoort
herenhuis
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2008
 

Emmy Andriessestraat 26 Amsterdam IJburg

**English summary below

Royaal herenhuis met vrij uitzicht over het Van Gogh park in Amsterdam. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 190 m² en is gelegen aan de Emmy Andriessestraat in de gewilde kindvriendelijke buurt Haveneiland-Oost op IJburg. De woning heeft de beschikking over drie terrassen op het zonnige zuidwesten en tevens een eigen aanlegsteiger aan het brede water van de Groene Tunnel. Daarnaast heeft deze woning twee eigen inpandige parkeerplaatsen die vanuit de woning te bereiken zijn, vier slaapkamers, een kantoor- of werkkamer, berging, twee badkamers en een speelse splitlevel indeling tussen de woonkamer en de keuken. Alle vertrekken zijn voorzien van prachtige hardhouten eiken vloeren.

COMPLEX
De woning maakt deel uit van 26 aaneengesloten herenhuizen met de naam ”De Grote Wijzer”. Dit is terug te zien in de fraaie klok aan de gevel. Het gebouw heeft de nieuwbouwprijs van 2009 gewonnen.

OMGEVING
De locatie van deze woning heeft de combinatie wat IJburg echt Amsterdams maakt. De halte van tram 26 ligt op een steenworp afstand en brengt u binnen 15 minuten naar Amsterdam Centraal. De haven en het strand van IJburg met restaurants en terrassen zijn op loopafstand evenals een supermarkt en diverse kleinere winkels. Met de fiets bent u zo in het winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen en op zaterdag is er een leuke markt. Ook scholen en sportfaciliteiten liggen op loop/fietsafstand evenals het nieuw aan te leggen stadsstrand, het Diemerpark en voor de deur het Theo van Goghpark met een grote speeltuin. Dit is zomaar een greep uit de mogelijkheden die het wonen op IJburg, op deze locatie heeft. Houdt u van wandelen, fietsen, zwemmen kortom lekker buiten zijn en toch vlak bij de stad dan is dit voor u een ideale plek.

INDELING (zie ook interactieve plattegrond)

Begane grond:
Bij binnenkomst voelt de woning direct royaal aan door de hoge plafonds. Hal met toilet (zwevend met fonteintje). Aan de voorzijde is een kantoorkamer gelegen die mogelijkheden biedt voor een kantoor/praktijk aan huis. Aan de achterzijde bevinden zich een ruime berging en toegang tot de twee aangrenzende inpandige parkeerplaatsen. De garage biedt tevens mogelijkheid voor het parkeren van fietsen, eventueel uw motor of bakfiets en voor extra opslag mogelijkheden. Vanuit de parkeergarage is er toegang tot het zonnige privé terras direct aan het vaar- en zwemwater met een heerlijke zithoek en de steiger met ligplaats voor een boot.

Eerste verdieping
Via de vaste trap bereikt men de tuingerichte woonkamer die mede door wederom de hoge plafonds heel licht en ruim aanvoelt. Door de grote schuifpui is het terras op het Zuidwesten echt een verlengstuk van de woonkamer. Het tuinterras is ontworpen door een tuinarchitect met extra aandacht voor groen, bloemen en bomen. Van voorjaar tot en met najaar is het een prachtige groene oase. De tuin is onderhoudsarm, en is voorzien van een automatisch bewateringssysteem. Vanuit dit terras is via een trap buitenom ook het lager gelegen terras met steiger bereikbaar. Verder is deze etage voorzien van een automatisch zonweringssysteem, en een mooie eikenhouten vloer. Door de splitlevel verdeling op deze etage is de keuken net iets hoger gelegen en wordt er op speelse wijze ook direct een intieme sfeer gecreëerd. De prettige open woonkeuken met kookeiland is van alle gemakken voorzien en zeer luxe uitgerust.

Tweede verdieping:
Via de open trap bereikt u de overloop op de tweede verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers, een apart toilet en een ruime badkamer welke onder andere voorzien is van een ligbad en inloopdouche. De master-bedroom is gelegen op het Zuidwesten. Via de schuifpui is vanuit deze kamer toegang tot het derde terras.

Derde verdieping:
De open trap op de tweede verdieping leidt u naar de derde. Hier vindt u de tweede badkamer welke onder andere is voorzien van een inloopdouche. Daarnaast is ruim plaats voor uw wasmachine en droger in de separate wasruimte, waar ook de WTW installatie is geplaatst. Op deze etage bevinden zich twee royale slaapkamers. Een gelegen aan de voorzijde, en een aan de achterzijde voorzien van een grote schuifpui/frans balkon en automatische zonwering.

VVE & GRONDSITUATIE
De woning maakt deel uit van een actieve en gezonde vereniging van eigenaren, de administratie wordt professioneel verzorgd door Munnik VVE Beheer BV, maandelijkse servicekosten bedragen circa € 140,–. De grond is eigendom van de gemeente Amsterdam, de erfpacht is echter nog langdurig afgekocht tot medio 2056.

BIJZONDERHEDEN
– Ruim en zeer compleet herenhuis van circa 190 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
– De woning is gebouwd in 2008 en heeft Energielabel A;
– Erfpacht afgekocht tot medio 2056;
– Twee badkamers , vier slaapkamers en een kantoor- of werkkamer ;
– Veel buitenruimte aanwezig aan de achterzijde op het zonnige zuidwesten;
– Aanlegsteiger voor een boot direct aan het huis gesitueerd;
– Alle ruimtes op het Zuidwesten zijn voorzien van een automatisch zonweringssysteem;
– Onder architectuur aangelegde tuinterrassen, inclusief automatisch bewateringsysteem;
– Aan de achterzijde uitzicht op het zwemwater van de Groene Tunnel;
– Ruime berging en twee inpandige parkeerplaatsen met extra ruimte voor (bak)fietsen;
– Uitstekend onderhouden: zo te betrekken;
– Unieke ligging met tramhalte voor de deur en alle faciliteiten op loopafstand;
– Aan de voorzijde uitzicht over het Theo van Goghpark en voor kinderen een directe uitvalsbasis om in het park te spelen.

Nieuwgierig? Maak geheel vrijblijvend een afspraak tot bezichtigen en laat u verassen door dit zeer complete familiehuis.


**English summary

Spacious family home with an unobstructed view over the Van Gogh park in Amsterdam. The house has a living area of approximately 190 m² and is located on the Emmy Andriessestraat in the popular child-friendly neighborhood Haveneiland-Oost on IJburg. The house has three terraces on the sunny southwest and also a private jetty on the wide water of the ‘Groene Tunnel.’ In addition, this house has two private indoor parking spaces accessible from the house, four bedrooms, an office room, storage room, two bathrooms and a playful split level layout between the living room and the kitchen. All rooms have beautiful hardwood oak floors.

COMPLEX
The house is part of 26 connected houses with the name ” De Grote Wijzer ”. This can be seen in the beautiful clock on the facade. The building has won the new built price of 2009.

AREA
The location of this house has the combination that makes IJburg really Amsterdam. The tram 26 stop is very close by and will take you to Amsterdam Central within 15 minutes. The port and the beach of IJburg with restaurants and terraces are within walking distance as well as a supermarket and several smaller shops. With the bike the mall for daily shopping and Saturday’s market can be reached within minutes. Schools and sports facilities are also within walking / cycling distance as well as the new -to be constructed- city beach, the Diemerpark and at the door the Theo van Goghpark with a large playground. This is just a selection of the possibilities that living at IJburg has at this location. Do you like walking, cycling, swimming and yet be close to the city then this is an ideal place for you.

LAYOUT
See interactive maps.

VVE & GRONDSITUATION
The property is part of an active and healthy association of owners, the administration is professionally managed by Munnik VVE Beheer BV, monthly service costs are approximately € 140, -. The land is owned by the municipality of Amsterdam, but the long-term lease has been pre-paid for a long time until mid-2056.

SPECIFICS
– Spacious and very complete family home of approximately 190m² (NEN 2580 measurement report available);
– The house was built in 2008 and has Energy Label A;
– Annual lease payments surrendered to mid-2056;
– Two bathrooms, four bedrooms and an office or work room;
– Plenty of outdoor space at the rear on the sunny southwest;
– Jetty for a boat situated directly at the back of the house;
– All rooms on the Southwest are equipped with an automatic sun protection system;
– Architect-designed garden terraces, including automatic watering system;
– At the rear view of the water of the Green Tunnel, also ideal for swimming;
– Spacious storage room and two indoor parking spaces with extra space for bikes;
– Excellent maintenance: ready to move into;
– Unique location with tram stop in front and all facilities within walking distance;
– At the front view of the Theo van Goghpark and for children a direct base to play in the park.

Curious? Make an appointment without any obligation to visit and be surprised by this very complete family house.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen