menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Onder bod
Vraagprijs 
 € 35.000 k.k.
Status
Onder bod
Woonoppervlak
-
Inhoud
-
Perceel
21m2
Kamers
0 kamers
Slaapkamers
0 slaapkamers
Objectsoort
parkeergelegenheid
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1965
 

Else Mauhsstraat 14 -14 Amstelveen

** English below **

Garagebox met ruimte voor één auto, gelegen nabij het winkelcentrum Kostverlorenhof. De garage bevindt zich op een plein omringd door woningen. Openbaar vervoer zoals de sneltram en bus zijn binnen 5 minuten lopen bereikbaar. De garage is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen als de A9 en A2 waardoor Amsterdam, Schiphol en Haarlem zeer goed te bereiken zijn.

Afmetingen van de garage:
– 6,46m diep
– 2,91m breed

Kenmerken:
– Eigen grond
– Centraal gelegen in Amstelveen
– Gelegen in een hofje

** English Translation **

Garage box with space for one car, located near the Kostverlorenhof shopping center. The garage is located on a square surrounded by houses. Public transport such as the express tram and bus can be reached within a 5-minute walk. The garage is conveniently located in relation to roads such as the A9 and A2, making Amsterdam, Schiphol and Haarlem very easy to reach.

Dimensions of the garage:
– 6.46 m deep
– 2.91 m wide

Characteristics:
– Own ground
– Centrally located in Amstelveen
– Located in a courtyard

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen