menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
71m2
Inhoud
230m3
Perceel
-
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1940
 

Egidiusstraat 3 I Amsterdam West

Zeer licht, charmant vierkamerappartement (ca. 71 m²) met twee (mogelijkheid tot drie) slaapkamers, twee balkons, ruime berging, fantastisch vrij uitzicht en eeuwigdurend afgekochte erfpacht! De woning ligt op een toplocatie, naast een plantsoen en het Erasmuspark en toch vlakbij het centrum en diverse ov verbindingen. Kortom: heerlijk wonen!

Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen, bezichtigen we tot nader bericht 1 op 1.
U kunt dus met een gerust hart komen kijken bij onze woningen.

Indeling
De gemeenschappelijke entree is netjes en wordt goed onderhouden. Via de trap kom je op de eerste etage. Bij binnenkomst valt direct op hoe licht het appartement is.

De hal is het centrale middelpunt van de woning en biedt toegang tot alle kamers. De woonkamer is opgedeeld in een zit- en eetkamer. Er zijn diverse originele details behouden gebleven, zoals twee schouwen, inbouwkasten en glas-in-lood deuren. De eetkamer is door middel van een simpele aanpassing ook goed te gebruiken als derde slaapkamer.

De voormalige kamer en suite wordt nu gebruikt als ‘masterbedroom’ en is zowel via de woonkamer als via de hal te betreden. De tweede slaapkamer is naast de keuken gesitueerd.

Het appartement beschikt over twee balkons waardoor je met de zon mee kunt verhuizen! Een van de balkons is te bereiken via de woonkamer en is gelegen op het oosten. Het andere balkon, gelegen op het westen, is te bereiken via beide slaapkamers en biedt fantastisch uitzicht op het Erasmuspark!

De keuken uit 2016 is van alle gemakken voorzien. Zo is er een vaatwasser, 4- pits gasfornuis en een koel-vries combinatie. De badkamer is ook in 2016 gerenoveerd en beschikt over een douche, wastafel en separaat toilet. De woning beschikt tevens over een ruime berging (ca. 15 m²) op de begane grond die zowel via de straat als het gemeenschappelijke trappenhuis te bereiken is.

Omgeving
De woning ligt in de rustige Egidiusstraat met prachtige jaren 30 huizen direct aan het Erasmuspark middenin de populaire Erasmusparkbuurt in West. Om de hoek van de Jordaan (10 minuten fietsen) en vlakbij diverse andere parken (Rembrandtpark, Westerpark), ov verbindingen en de A10.
In de omgeving zijn op loopafstand talloze winkels en restaurants te vinden zoals Buurman & Buurman, de Nieuwe Boekhandel, Local Hero, podium Mozaïek, café Cook, de Spaghetteria en Terrasmus. Voor dagelijkse boodschappen zijn ook de Albert Heijn, de Dirk of biologische winkel Odin dichtbij. Voor kinderen is er ook meer dan genoeg te beleven: park, speelplaats, kinderboerderij en kindercafé liggen voor de deur! Ook zijn kinderdagverblijven en scholen binnen handbereik.

VvE
De woning maakt deel uit van een actieve en gezonde VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 93,56 en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering, schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimten en sparen voor toekomstig onderhoud. De administratie wordt verzorgd door Twinss VvE beheer.

Grondsituatie
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte 71 m² (meetrapport aanwezig)
– Erfpacht eeuwigdurend afgekocht!

– Vrij uitzicht over Erasmusgracht, Erasmuspark
– Speeltuin en kinderboerderij voor de deur

– Gezonde VvE. Servicekosten per maand: € 93,56
– MJOP aanwezig met buitenschilderwerk en vernieuwing dakbedekking op de planning voor 2020
– Géén overburen
– Kinderopvang en scholen vlakbij
– Oplevering in overleg

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen