menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   In optie
Huurprijs exclusief 
 € 1.350 per maand
Status
In optie
Woonoppervlak
82m2
Inhoud
210m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
maisonnette
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1998
 

Donker Curtiusstraat 8 R Amsterdam West

Een vrije sector huurwoning van Lieven de stad gelegen in de Staatsliedenbuurt! Een royale 3-kamer maisonnette van circa 82 m².

Indeling
Entree via het gemeenschappelijk trappenhuis met lift. De voordeur op de derde verdieping. Hal met toegang tot de verschillende vertrekken. Een slaapkamer met openslaande deuren naar een terras. Een badkamer voorzien van een wastafel, douche en wasmachineaansluiting. Separaat toilet met fonteintje en de stookruimte waar de de cv-ketel is geplaatst. Via de trap is de woonverdieping op de tweede verdieping bereikbaar. Royale woonkamer met open keuken. In de keuken is een eenvoudig keukenblok geplaatst en is er een Frans balkon. De slaapkamer is bereikbaar via de keuken en de woonkamer. Ten slotte is er nog een inpandige berging op deze etage. Verder is er op de begane grond de mogelijkheid om de gemeenschappelijke binnentuin te bereiken.

Een vrije sector woning is direct te huur. U hoeft zich hiervoor niet in te schrijven bij WoningNet. Om in aanmerking te komen, dient u te voldoen aan de volgende voorwaarden:
– U mag de woning delen, met één andere huurder.
– Uw netto maandinkomen is minimaal 3x de huurprijs.
– U heeft een vast inkomen uit een dienstverband of een eigen bedrijf.
– Borgstelling van ouders wordt niet geaccepteerd door verhuurder.
– Studenten komen derhalve niet in aanmerking.

Minimale huurperiode
De woning is in principe per direct beschikbaar. Het huurcontract gaat zo spoedig mogelijk in na de bezichtiging. Het huurcontract wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Tussentijds de eerste 12 maanden is opzeggen niet mogelijk. Hierna geldt een opzegtermijn van één maand.

Stuur ons kantoor een e-mail voor het inschrijvingsformulier!

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen