menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
150m2
Inhoud
567m3
Perceel
-
Kamers
6 kamers
Slaapkamers
4 slaapkamers
Objectsoort
eengezinswoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2007
 

Daguerrestraat 32 Amsterdam IJburg

Fijn en zeer compleet familiehuis van 150 m² met een heerlijk zonnige tuin op het zuidoosten, 4 slaapkamers, aparte berging en een eigen parkeerplaats in de afgesloten garage onder het gebouw. De woning is zeer goed onderhouden, in principe zo te betrekken.

—–
Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen bezichtigen wij enkel nog één op één. Informeer naar ons protocol. Je kunt dus met een gerust hart komen kijken bij onze woningen.
—–

INDELING

Entree van de woning op de begane grond, ruime hal met meterkast, afgesloten trappenhuis met toilet en een glazen schuifdeur naar het woongedeelte. Op de begane grond is met een klein hoogte verschil een speel effect gecreëerd tussen de open keuken en de ruimte erboven. Deze ruime woonkeuken is luxe uitgevoerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur, door het hoge plafond in combinatie met de vide (6,5m hoog) is de keuken heerlijk licht te noemen. Direct aansluitend is de riante achtertuin met terras van ruim circa 50 m² gelegen op het zuidoostenoosten te bereiken. Op de begane grond ligt een robuuste microcement-vloer

Op de eerste etage is de doorzonwoonkamer gerealiseerd. Deze staat middels een vide in verbinding met de keuken beneden. Hier ligt een massief houten vloer.

De tweede etage heeft de beschikking over twee ruime slaapkamers, waarvan één voorzien van inbouwkasten. De badkamer is centraal gelegen en voorzien van een inloopdouche, ligbad en een uniek wastafelmeubel. Tot slot is er nog een apart toilet op deze verdieping aanwezig.

De derde etage heeft wederom twee slaapkamers, beide met inbouwkasten met luxe schuifeuren. De masterbedroom heeft daarbij nog een ensuite badkamer met inloopdouche, wastafel én toilet. De overloop en het trappenuis zijn uitermate licht door de lichtkoepel in het dak. Op deze etage ligt een strakke gietvloer.

Onder het complex is nog een eigen berging van ca. 7 m² en een eigen parkeerplaats te vinden, deze zijn inbegrepen in de vraagprijs.

OMGEVING
De woning is zeer centraal gelegen op IJburg direct bij de winkels. Met centraal bedoelen we ook écht centraal. Het winkelcentrum met ambachtelijke verswinkels, twee grote supermarkten (Albert Heijn & Vomar), HEMA, de Bagel&Beans én diverse andere winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn om de hoek. Ook veel van de overige voorzieningen zoals basisscholen, kinderopvang, voortgezet onderwijs (VWO, HAVO en VMBO) én een medisch centrum zijn op loop & fietsafstand. Het waterrijke IJburg is daarbij een fantastische plek voor kinderen om te spelen en vooral ook te zwemmen.

IJburg en vooral dit complex ligt erg strategisch; nabij het centrum van Amsterdam en optimale toegangswegen naar de Ringweg A10, A1/A2/A9. Daarnaast beschikt IJburg over een goede ov-verbinding met Centraal Station (15 minuten) en station Bijlmer Arena (20 minuten) waar je concerten kunt bijwonen in de AFAS Live of de Arena kunt bezoeken.

VvE & Grondsituatie
De woning en de garage maken onderdeel uit van VvE Blok 11A op IJburg. De VvE is gezond en wordt professioneel beheerd door Munnik VVE Beheer. Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig. De servicekosten bedragen € 134,46 per maand voor de woning en € 15,15 voor de parkeerplaats. De gemeentelijke erfpacht voor de woning is tot medio 2055 afgekocht. Eigenaren hebben de aanvraag voor eeuwigdurende erfpacht reeds gedaan onder gunstige condities, een koper kan zijn keuze nog maken.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte 150 m² (meetrapport aanwezig);
– Zonnige tuin van circa 50 m²;
– Zeer centrale ligging!;
– Eigen parkeerplaats in afgesloten garage onder het complex;
– Hoogwaardige afwerking;.
– Twee badkamers;
– Oplevering in overleg

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen