menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koopsom 
 € 800.000 v.o.n.
Woonoppervlak
111m2
Inhoud
320m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
penthouse
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2020
 

Conny Stuartstraat 65 * Amsterdam Noord

SPECTACULAIR PENTHOUSE AAN HET WATER IN BUIKSLOTERHAM.

L’ij: Een stoer nieuw woongebouw aan het levendige water van het Tolhuiskanaal naast het IJ in Amsterdam. L’ij telt in totaal 34 twee-, drie- en vierkamerappartementen met een woonoppervlakte variërend van ca. 59 tot 113 m2. Er zijn verschillende woningtypen: van compacte appartementen tot indrukwekkende penthouses op de 7e verdieping.

PENTHOUSE BOUWNUMMER 34
Werkelijk magistraal wonen met een spectaculair uitzicht over het water! Dat kan in dit penthouse op de topetage van L’ij. Een prachtig 3-kamerappartement, gelegen op de hoek en met ook een ruim dakterras uitkijkend over water? De woning heeft zeer grote verdiepingshoogten in woon- en slaapkamers.

• Totale woonoppervlakte: 111 m2
• Ruime entreehal
• Fantastisch grote woonkamer (ca. 60m2) met schuifdeuren naar het dakterras
• Groot terras aan de woonkamer met spectaculair uitzicht over het water!
• Open keuken voorzien van inbouwapparatuur
• 2 slaapkamers
• Badkamer met dubbele wastafel en ligbad
• Separaat toilet
• De woning is voorzien van vloerverwarming
• Hoge plafonds
• Inpandige berging met ruimte voor was-/droogcombinatie
• Eigen fietsenberging op de begane grond
• Bij penthouse ben je verplicht een parkeerplaats te kopen van € 30.500 v.o.n. in de nabij gelegen parkeergarage aan de Distelweg. Let op: een parkeervergunning op straat wordt niet verstrekt. .
• Koopsom € 800.000, incl. 50 jaar afgekochte erfpachtcanon, exclusief parkeerplaats, exclusief servicekosten.

DE BOUW START!
Inmiddels is de verkoop bijna afgerond en zal de bouw begin december starten. Op de website buiksloterhamenco.nl/lij treft u alle verkoopinformatie aan die u nodig heeft om u te kunnen inschrijven voor het penthouse: de prijslijst, alle plattegronden, de technische omschrijving en een uitgebreide toelichting op het project en kopen van een appartement in L’ij.
Indien u interesse heeft om een appartement in L’ij te kopen, vul dan het inschrijfformulier op de website volledig in of neem gelijk contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij via 020 – 6 816 716.

WONEN IN L’IJ
Wonen in L’ij is straks wonen aan de Leen Jongewaardkade en de Conny Stuartstraat, pal aan het water van het Tolhuiskanaal. Het gebouw bestaat uit een hoger deel aan het water van acht verdiepingen en een lager deel van vijf verdiepingen in de straat naar de kade toe.

Alle woningen hebben een prachtige buitenruimte, balkon of (dak) terras, veelal met vrij uitzicht over het water. Het binnengebied van L’ij wordt bovendien ingericht als gezamenlijke binnentuin. De perfecte plek om je nieuwe buren beter te leren kennen! Op de begane grond bevinden zich de privébergingen voor alle woningen en een bedrijfsruimte.

L’ij staat voor goed en compleet wonen. Uiteraard is het gebouw voorzien van een comfortabele lift. Alle appartementen beschikken straks over een mooie afwerking, een open keuken met inbouwapparatuur, goed sanitair en tegelwerk en worden voorzien van vloerverwarming.

PARKEREN
De wijk is autoluw. Voor de appartementen in L’ij zijn parkeerplaatsen te koop in de nabijgelegen parkeergarage aan de Distelweg. Zo blijven de straten bijna vrij van verkeer en kunnen kinderen onbezorgd spelen. Buiksloterham combineert het beste van twee werelden! Als je kiest voor een medium appartement of penthouse ben je verplicht hierbij een parkeerplaats af te nemen. Kopers van een compact appartement kunnen naar keuze en zolang de voorraad strekt hier een parkeerplaats kopen. Let op: een parkeervergunning op straat wordt niet verstrekt.

DUURZAAM
De bescherming van het milieu staat centraal in L’ij. Hoe we dat doen? Door zoveel mogelijk materialen, energie en water te hergebruiken. Tijdens de bouw, maar ook daarna. Zo worden de hogere daken gebruikt voor energieopwekking door middels van zonnepanelen en krijgen de lagere daken een groene mossedumbedekking. Ook krijgen de appartementen duurzame toiletten die veel minder water verbruiken. De algemene ruimten zijn verlicht met energiezuinige ledlampen.

BUIKSLOTERHAM & CO
Appartementengebouw L’ij ligt in het wijkje Buiksloterham & Co. Hier komen in totaal zo’n 520 woningen. Het aanbod varieert van zelfbouwkavels tot koopappartementen en huurwoningen. Wonen en werken gaat hierbij hand in hand: in veel woningen wordt een kantoor- of werkruimte gerealiseerd en ook in de woongebouwen vind je straks diverse bedrijfsruimten. Buiksloterham&Co is straks een circulair, slim en duurzaam gebied.

7 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR BUIKSLOTERHAM
• Wonen en werken aan de noordelijke IJ-oever, tussen Eye en de A’dam toren in Overhoeks en het NDSM-terrein.
• In een gebied met een industrieel verleden en een stoer karakter.
* Het is een innoverend en milieubewust stukje Amsterdam door de principes van de ‘Circulaire Stad’: een stad waarin we slimmer en efficiënter omgaan met grondstoffen, energie en afval.
• Het gratis pontje brengt je in 4 minuten over het IJ naar het Centraal Station.
• 10 minuten fietsen naar de Van der Pekbuurt met restaurantjes, winkels en de biologische markt op vrijdag.
• Vintage winkeltjes, cafe’s en restaurants als Plekk, Tolhuistuin en Loetje aan het IJ op steenworp afstand.
• De sportschool om de hoek.
• In een mum van tijd op de Ring A10.

MEER INFO?
Wil je meer weten? Kijk op buiksloterhamenco.nl/lij of bel met Hallie & Van Klooster Makelaardij via 020 – 6 816 716.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen