menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Vraagprijs 
 € 410.000 k.k.
Woonoppervlak
72m2
Inhoud
225m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1995
 

Commelinstraat 1 H Amsterdam Oost

Wonen in het steeds hipper wordende Amsterdam-Oost op steenworp afstand van het Oosterpark en dat in een ruim appartement van 72 m² gelegen op de 3e verdieping met balkon van een modern gebouw dat beschikt over een lift!

Indeling
Via de lift en het gemeenschappelijk trappenhuis is de woning bereikbaar op de 3e verdieping. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de lichte voorzijde is de riante woonkamer met halfopen keuken gelegen. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De ruimte naast de woonkamer kan gebruikt worden als eetkamer of als 2e slaapkamer en grenst direct aan. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, wastafel en wasmachineaansluiting. De ruime slaapkamer is aan de rustige achterzijde gelegen. In de onderbouw is een privéberging aanwezig.

Ligging
Op de hoek van de Linnaeusstraat en de Commelinstraat, één van de gewilde woonbuurten in het hippe Stadsdeel Oost met binnen handbereik al wat nodig is om het leven te veraangenamen: terrassen, restaurants en speciaalzaken. De Dappermarkt is om de hoek, het Oosterpark schuin tegenover en Artis op circa vijf minuten loopafstand. Het centrum van de stad is vijf minuten fietsen. Uitvalswegen zijn goed bereikbaar met de auto. Ook met het openbaar vervoer zijn er uitstekende verbindingen, zowel stad in- als stad uitwaarts.

VvE & grondsituatie
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpachtcanon is afgekocht t/m 29 februari 2044. De Vereniging van Eigenaren is een actieve en professioneel beheerde VvE. Ze vergaderen jaarlijks en er is een MJOP aanwezig.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte 72 m² (meetrapport aanwezig)
– Bovenwoning met 2 slaapkamers
– Professionele en actieve VvE, servicekosten per maand € 142,63
– Erfpachtcanon reeds vooruitbetaald t/m 29 februari 2044
– Oplevering kan snel
– Niet-zelfbewoningsclausule (verkoper heeft de woning niet zelf bewoond)
– Zonnig balkon van 5 m² op het zuidwesten
– Lift aanwezig
– Privéberging in onderbouw
– Gemeenschappelijke binnentuin

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen