menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
51m2
Inhoud
159m3
Perceel
-
Kamers
2 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
benedenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1924
 

Cabralstraat 29 hs Amsterdam West

Benedenwoning (ca. 51 m²) met tuin op het zuiden gelegen in de Baarsjes, om de hoek van de gezellige Jan Evertsenstraat. De erfpachtcanon is afgekocht tot 2055!

Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen, bezichtigen we tot nader bericht 1 op 1.
U kunt dus met een gerust hart komen kijken bij onze woningen.

Omgeving
Via de rustige Cabralstraat loop je zo deze bijzonder levendige wijk in! Zo vind je het Mercatorplein, de Kinkerstraat of de Jan Evertsenstraat om de hoek waar je terecht kunt voor diverse grote winkels en supermarkten, maar waar ook tal van kleine drogisterijen, bakkers, groenteboeren en toko’s gevestigd zijn. Een rondwandeling door de wijk leid je niet alleen langs de beroemde en karakteristieke architectuur van ‘De Amsterdamse School’, je ontdekt er aan de diverse pleinen en zijstraten ook tal van leuke horecagelegenheden die deze buurt rijk is! Ook de natuur is niet ver weg: op loopafstand vind je het prachtige en rustige Rembrandtpark, waar je het hele jaar door bijvoorbeeld kunt hardlopen en ’s zomers heerlijk kunt wandelen of picknicken. De Baarsjes kent bovendien een zeer gunstige ligging ten opzichte van het Amsterdamse stadscentrum. Op de fiets ben je in no time aan het Leidseplein, het Vondelpark of in de populaire Film- en Foodhallen. Vanuit de woning kan je binnen handbereik eenvoudig gebruik maken van de bus- en tramverbindingen. Station Lelylaan en Station Zuid liggen op fietsafstand en met de auto bereik je binnen een oogwenk de A10.

Indeling
Via de bescheiden hal van deze woning direct achter de voordeur kom je in de grotere hal, het centrum van het huis. Alle andere ruimten van dit appartement grenzen aan deze hal. De slaapkamer en de keuken aan de achterzijde van het huis, en de woonkamer aan de voorkant van het huis. Tussen de slaapkamer en de woonkamer is de badkamer, die voorzien is van toilet, wastafel en douche.

Grondsituatie & vereniging van eigenaren
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpachtcanon is afgekocht tot 15 juli 2055.
De Vereniging van Eigenaren, genaamd ‘De Ontdekking 1’, is een actieve en professioneel beheerde VvE. Ze vergaderen jaarlijks en er is een MJOP aanwezig.

Kenmerken
– Woonoppervlakte ca. 51 m² (meetrapport aanwezig)
– Benedenwoning
– Ruime tuin op het zuiden
– 10 meter diepe tuin!
– Professionele en actieve VvE, servicekosten per maand € 223,05
– Erfpacht afgekocht tot 15 juli 2055
– Oplevering kan snel
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
– Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
– Zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule van toepassing
– Projectnotaris: Notariskantoor KB-Notarissen

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen