menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Vraagprijs 
 € 325.000 k.k.
Woonoppervlak
49m2
Inhoud
162m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1924
 

Cabralstraat 27 -II Amsterdam West

Licht en goed ingedeeld appartement van ca. 49 m² gelegen op de tweede verdieping met een zonnig balkon op het zuiden aan de achterzijde. Het appartement heeft een moderne badkamer, 2 slaapkamers en is gelegen in een professioneel beheerde VvE. De erfpacht is langdurig afgekocht tot en met 15 juli 2055!

Indeling
Via het gemeenschappelijk trappenhuis is de woning te bereiken op de 2e verdieping. Vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken. Voorzijde heeft een ruime woonkamer met toegang tot de slaap-/werkkamer. Aan de achterzijde is de grote slaapkamer gelegen en de keuken die is voorzien van inbouwapparatuur. De badkamer is modern en heeft een inloopdouche, wastafel en toilet.
Aan de achterzijde is een zonnig balkon gelegen op het zuiden.

Omgeving
Via de rustige Cabralstraat loop je zo deze bijzonder levendige wijk in! Zo vind je het Mercatorplein, de Kinkerstraat of de Jan Evertsenstraat om de hoek waar je terecht kunt voor diverse grote winkels en supermarkten, maar waar ook tal van kleine drogisterijen, bakkers, groenteboeren en toko’s gevestigd zijn. Een rondwandeling door de wijk leid je niet alleen langs de beroemde en karakteristieke architectuur van ‘De Amsterdamse School’, je ontdekt er aan de diverse pleinen en zijstraten ook tal van leuke horecagelegenheden die deze buurt rijk is! Ook de natuur is niet ver weg: op loopafstand vind je het prachtige en rustige Rembrandtpark, waar je het hele jaar door bijvoorbeeld kunt hardlopen en ’s zomers heerlijk kunt wandelen of picknicken. De Baarsjes kent bovendien een zeer gunstige ligging ten opzichte van het Amsterdamse stadscentrum. Op de fiets ben je in no time aan het Leidseplein, het Vondelpark of in de populaire Film- en Foodhallen. Vanuit de woning kan je binnen handbereik eenvoudig gebruik maken van de bus- en tramverbindingen. Station Lelylaan en Station Zuid liggen op fietsafstand en met de auto bereik je binnen een oogwenk de A10.

Grondsituatie & vereniging van eigenaren
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpachtcanon is afgekocht tot 15 juli 2055. De Vereniging van Eigenaren, genaamd ‘De Ontdekking 1’, is een actieve en professioneel beheerde VvE. Ze vergaderen jaarlijks en er is een MJOP aanwezig.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte ca. 49 m² (meetrapport aanwezig)
– Bovenwoning met 2 slaapkamers
– Professionele en actieve VvE, servicekosten per maand € 221,-
– Erfpachtcanon reeds vooruitbetaald tot 15 juli 2055
– Oplevering in overleg
– zonnig balkon van 6 m² op het zuiden

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen