menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
55m2
Inhoud
175m3
Perceel
-
Kamers
2 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1991
 

Bruinvisstraat 11 Amsterdam Oostzanerwerf

—–

Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen, bezichtigen we tot nader bericht 1 op 1.
U kunt dus met een gerust hart komen kijken bij onze woningen.

—–

Zeer mooi instapklaar twee kamer appartement van ca. 53 m2 op de tweede en tevens bovenste verdieping in de wijk Oostzanerwerf, net binnen de ring in Amsterdam Noord! Dit appartement heeft een slimme indeling, wat zorgt voor veel ruimte en wooncomfort. Deze doorzonwoonkamer heeft veel licht en op het balkon, gesitueerd op het zuidoosten kun je overdag heerlijk genieten van de zon. Ook aan de keuken en badkamer is gedacht, deze zijn beide recent vernieuwd.

Omgeving:
De Walvisbuurt is ruim opgezet met veel groen en rustige straten en speelpleintjes. In de directe omgeving zijn buurtwinkels, scholen, kinderdagverblijven, sportverenigingen en natuurgebied ’t Twiske gelegen waar je alle denkbare recreatie kunt vinden. Het stadscentrum van Amsterdam is met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken en de woonwijk is optimaal gelegen ten opzichte van de ringweg A-10. De auto kun je in dit stuk van Amsterdam gratis parkeren! Ook via de pontverbinding bereikt u in no time het centrum.

Indeling:
Middels de entree op de tweede verdieping, kom je in de hal welke toegang geeft tot een separaat toilet, de recent vernieuwde badkamer met wastafelmeubel, douche en wasmachine aansluiting en de riante slaapkamer. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, deze ligt aan het water. De toegang tot de lichte woonkamer is ook in de hal te vinden met links de moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur met mooie strakke greepjes én ruimte voor een eethoek. Aan de rechterzijde van het appartement de woonkamer en het balkon, welke is gericht op het zuidoosten.

Noemenswaardig:
– INSTAPKLAAR!
– Erfpacht afgekocht tot maart 2042.
– Gratis parkeren voor de deur.
– NEN 2580 meetrapport aanwezig.
– Privé berging in de onderbouw.
– Servicekosten bedragen ca. € 116,- per maand.
– Oplevering in overleg.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen