menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verhuurd
Huurprijs exclusief 
Verhuurd
Woonoppervlak
27m2
Inhoud
94m3
Perceel
-
Kamers
1 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
benedenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2011
 

Bos en Lommerplantsoen 69 D Amsterdam West

Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen, bezichtigen we tot nader bericht zoveel mogelijk 1 op 1.
U kunt dus met een gerust hart komen kijken bij onze woningen.

Leuk en licht studio-appartement gelegen op de begane grond aan de parkzijde in het voormalig GAK-gebouw. Het appartement is gelegen in het populaire en hippe Bos en Lommer in Amsterdam-West. Woning wordt leeg opgeleverd en huurprijs is exclusief servicekosten € 50,- en exclusief g/w/l

Omgeving
Voor lekkere pizza’s uit de houtoven of een drankje op het terras hoef je alleen maar de deur uit te lopen en plaats te nemen bij het Wilde Westen, je nieuwe huiskamer en een gezellige plek die van ’s ochtends 9.00 uur tot ’s avonds laat open is. Houd je meer van een hamburger en uitzicht over het water, dan ben je welkom bij Florya, dat in de Erasmusgracht ligt. Je dagelijkse boodschappen doe je op het Bos en Lommerplein, waar je van dinsdag t/m zaterdag een markt hebt, en op de Bos en Lommerweg. Wat supermarkten betreft zit er onder het Bos en Lommerplein een Albert Heijn én een Vomar. De Dirk bevindt zich aan de Bos en Lommerweg. Tram 7 en bussen 15, 21, 282 en 302 hebben een halte op loopafstand en op korte fietsafstand is metrohalte De Vlugtlaan. Met de auto ben je vrijwel direct op de Ring A-10.

Indeling
Nette en afgesloten gemeenschappelijke entree met huismeester. De entree van de woning bevindt zich op de begane grond. Bij binnenkomst bevindt zich aan de rechterkant de moderne keuken met veel opbergruimte. De open keuken is voorzien van een inductiekookplaat met 4 pitten, een koelkast met vriezer en een combi oven. De badkamer is netjes en voorzien van toilet, wastafel en douche. Het woon/slaap gedeelte van de studio is lekker licht door de raampartijen over de hele breedte van het appartement. Anders dan bij andere woningen in dit complex is dit raam volledig te openen, waardoor je heerlijk in het zonnetje kunt zitten. De woning heeft een externe berging die in de onderbouw van het complex te vinden is. Daar bevindt zich ook de gemeenschappelijke fietsenstalling.

Kenmerken
– Woonoppervlakte ca. 27 m²
– Begane grond
– Verwarming via een centrale voorziening;
– Huur exclusief € 50,- servicekosten
– Huur exclusief water en elektra
– Modern en hip complex met lift, huismeester, wasruimte en fietsenstalling;
– Uitermate geschikt voor starters of studenten;
– Berging in de onderbouw;
– Per direct beschikbaar;

BIJZONDERHEDEN
– Inkomensnorm alleenverdiener/ één contractant: het bruto maandsalaris dient minimaal 3 maal de kale maandhuur van de woning (exclusief servicekosten en G/W/L) te bedragen.
Rekenvoorbeeld: Kale huur € 950,- (3 x € 950) = € 2.850,- is de inkomenseis bruto per maand.
– Inkomensnorm tweeverdieners/ twee contractanten: gelijk aan bovenstaande met dien verstande dat het tweede inkomen voor slechts 50% wordt meegerekend.
– Twee maanden borg. Kale huur: € 950,- (2 x € 950,-) = € 1.900,-

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen