menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
69m2
Inhoud
240m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930
 

Bonaireplein 15 I Amsterdam West

——-Englisht Text below——-
Nette portiekwoning, met eigen opgang, gelegen op de eerste verdieping van een karakteristiek jaren dertig complex gelegen in de Baarsjes. Het betreft een driekamerappartement van ca. 69 m² met een balkon welke is gelegen op het westen. De woning ligt op eigen grond en is gelegen aan een gezellig rustig en bovenal groen pleintje.

Indeling:
Entree via de eigen opgang in de portiek op de eerste verdieping. Binnenkomst in de hal met gelijk links een slaapkamer aan de voorzijde van de woning, vervolgens de toegang tot de woonkamer met en suite de eetkamer. Ook vanuit de hal de toegang tot de moderne badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde vindt u de tweede slaapkamer met ruime opbergkast en de keuken met alle inbouwapparatuur en toegang tot het balkon welke is gelegen op het westen.

Omgeving
De woning is gelegen aan het rustige Bonaireplein in De Baarsjes in Amsterdam-West. Zowel het Vondelpark als het Rembrandtpark zijn op loopafstand. Ook op loopafstand vindt u de winkels voor de dagelijkse boodschappen op de Baarsjesweg, Overtoom of de Postjesweg. Restaurants en cafés zijn er in overvloed: De Foodhallen, café Edel, Café Oslo, Ron Blauw. Allemaal zijn ze te vinden in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
De verbinding met het openbaar vervoer is goed te noemen met de tramlijn 17 en buslijnen 15 en 247 op de nabijgelegen Hoofdweg. Met de fiets bent u binnen 10 minuten op het Leidseplein. Via het Surinameplein en de S106 ben je binnen een paar minuten op de Ring A10 en qua parkeren valt dit stukje onder Vergunning gebied West 1.3 en op het moment van schrijven, 07-05-2019 is er géén wachtlijst voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

Bijzonderheden:
– Eigen grond;
– Woonoppervlakte 69m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
– 2 slaapkamers;
– Portiekwoning;
– Balkon op het westen;
– VvE bijdrage € 115,11;
– Professioneel beheerde VvE.
– Oplevering in overleg

——-English Text——-
Neat Apartment, with private entrance, located on the first floor of a characteristic 1930s complex located in the Baarsjes. It is a three-room apartment of approx. 69 m² with a balcony which is located on the west. The property is on own ground and is situated on a pleasantly quiet and above all green square.

Layout:
Entrance through the private entrance in the porch on the first floor. Entry into the hall with on the left a bedroom which is located at the front of the house, then access to the living room with the en suite dining room. Also from the hall access to the modern bathroom with shower, sink, toilet and washing machine connection. At the rear you will find the second bedroom with large storage closet and the kitchen with all appliances and access to the balcony which is located on the west.

Surroundings
The property is located on the quiet Bonaireplein in De Baarsjes in Amsterdam-West. Both Vondelpark and Rembrandtpark are within walking distance. Also within walking distance you will find the shops for daily shopping on the Baarsjesweg, Overtoom or the Postjesweg. There are plenty of restaurants and cafés: De Foodhallen, café Edel, Café Oslo, Ron Blauw. They can all be found in the vicinity.

Accessibility
The connection to public transport is good with the tram line 17 and bus lines 15 and 247 on the nearby Hoofdweg. You can reach Leidseplein in 10 minutes by bike. Via the Surinameplein and the S106 you will be on the Ring A10 within a few minutes and when it comes to parking this part falls under Permit area West 1.3 and at the time of writing, 07-05-2019 there is no waiting list for obtaining a parking permit.

Particularities:
– Own ground;
– Living area 69m² (NEN 2580 report available)
– 2 bedrooms;
– West-facing balcony;
– VvE contribution € 115.11;
– Professionally managed VvE.
– Delivery in consultation

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen