menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Vraagprijs 
 € 400.000 k.k.
Woonoppervlak
47m2
Inhoud
158m3
Perceel
-
Kamers
2 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
maisonnette
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1905
 

Bloemstraat 26 -3 Amsterdam Centrum

Te koop op een fijne plek midden in de bruisende binnenstad van Amsterdam op steenworp afstand van de Westertoren. In een charmant pand aan de Bloemstraat is een gerenoveerd appartement in de verkoop gekomen. De woning wordt verdeeld over twee woonlagen en heeft een woonoppervlakte van van deze woningen variëren van 47 m².

De woning is dankzij renovatiewerkzaamheden helemaal ‘van nu’. De fundering, het leidingwerk en de installaties zijn vernieuwd. Ook de plafonds en enkele binnenwanden zijn opnieuw aangebracht. De wanden dienen nog te worden afgewerkt. Daarnaast zijn de woningen geïsoleerd en voorzien van een nieuwe cv-ketel voor centrale verwarming en een mechanische ventilatie. De woning wordt in huidige staat opgeleverd.

De Bloemstraat ligt in hartje Jordaan en is een heerlijk rustige éénrichtingsstraat tussen de Lijnbaansgracht en de Prinsengracht. De buurt kenmerkt zich door prachtige historische gebouwen én natuurlijk de Amsterdamse grachten. In deze bruisende omgeving zijn tal van gezellige cafés, goede restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. De echte shopaholic kan zijn of haar hart ophalen in één van de vele originele boetiekjes van de nabijgelegen 9-straatjes. Winkels voor de dagelijkse boodschappen en zowel de Wester- als Noordermarkt zijn op loopafstand te bereiken. Met een stukje fietsen worden diverse (grote) stadsparken bereikt, zoals het Westerpark en het Vondelpark. Met tram 10, 13, 14, 17 en met tal van busverbindingen in de directe omgeving zijn de uitvalswegen per openbaar vervoer uitstekend te noemen. Met de auto bereik je in een mum van tijd de ringweg A10.

Kortom wonen op een unieke locatie aan de voet van de Westertoren. Het fijne aan dit appartement is dat het nog naar eigen smaak kan worden afgewerkt!

Bijzonderheden
– Appartement gelegen op de derde en vierde verdieping.
– Gerenoveerd.
– Professionele VvE.
– Beschermd stadsgezicht.
– Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30-09-2069.
– Vaste projectnotaris: Lubbers & Dijk notarissen.
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing.
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders).
– Er wordt een niet-zelfbewoningsclausule in de koopakte opgenomen, want verkoper heeft hier niet zelf gewoond.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen