menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
48m2
Inhoud
166m3
Perceel
-
Kamers
2 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1926
 

Bestevaerstraat 81 -I Amsterdam West

—–
Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen bezichtigen wij enkel nog één op één. Informeer naar ons protocol.
U kunt dus met een gerust hart komen kijken bij onze woningen.
—–

Met trost bieden wij aan; deze perfecte starterswoning in een goede buurt binnen de Ringweg A-10. De woning heeft 48 m² aan woonplezier en beschikt over een fijn balkon die is gelegen op het zonnige westen en dat op 5 minuten fietsen van de Jordaan en het Westerpark, een ideale ligging!

Indeling
De woning is gelegen op de eerste verdieping van het gebouw. Via het open portiek is het appartement te bereiken. De goed bemeten woonkamer is gelegen aan de achterzijde en is direct verbonden met het balkon die op het westen is gelegen. De open keuken is gezellig verbonden met de woonkamer. De ruime slaapkamer aan de voorzijde biedt genoeg ruimte voor een bed en een kledingkast. Via de slaapkamer is de badkamer te bereiken. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en een wasmachine-aansluiting, In de hal is een separaat toilet.

Kortom; een fijn startersappartement gelegen op een goede locatie!

Omgeving
Gelegen in de wijk Landlust waar steeds meer leuke buurttentjes komen waarvan Spaghetteria, Selma’s en Day Made goede voorbeelden zijn. Voor groen zijn het Erasmuspark en Westerpark dichtbij en voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Jan van Galenstraat. Voor allerlei speciaalzaken, restaurantjes, koffietentjes en barretjes kun je terecht op de De Clerqstraat en Bilderdijkstraat. Ook het Hugo de Grootplein, De Hallen en de Ten Katemarkt zijn dichtbij en binnen een paar minuten fietsen sta je in de Jordaan of in het centrum van Amsterdam.
Het Food Center wordt de komende jaren getransformeerd in een hoogwaardig woongebied; het Marktkwartier. De Monumentale Markthal wordt opgeknapt en belooft een fijne plek te worden!

Bereikbaarheid
De ov-verbindingen zijn uitstekend richting centrum, CS en Sloterdijk! Tram 19 stopt op de Admiraal de Ruijterweg, bus 18 op de Jan van Galenstraat en bus 80 en 82 stoppen op de Willem de Zwijgerlaan. Met de auto ben je binnen een paar minuten op de Ringweg A10 Amsterdam-West en wat betreft parkeren valt de straat onder vergunningsgebied West 3.1 en op het moment van schrijven is er géén wachtlijst voor een parkeervergunning.

Vereniging van Eigenaren
De woning is gelegen in een actieve en gezonde VvE die professioneel beheerd wordt door Ymere VvE beheer. De maandelijkse servicekosten zijn
€ 78,55 en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering en sparen voor toekomstig onderhoud. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar.

Erfpacht
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De jaarlijkse canon is vooruitbetaald tot 16-12-2060. Op dit recht zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van het jaar 2000 van toepassing.

Bijzonderheden
– 48 m² aan woonoppervlakte
– NEN2580 meetcertificaat aanwezig
– Zonnig balkon op het westen
– Gezonde en actieve VvE
– Maandelijkse servicekosten zijn € 78,55
– Erfpachtcanon afgekocht tot 15 december 2060
– Oplevering in overleg

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen