menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
50m2
Inhoud
160m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1924
 

Bestevaerstraat 178 -1 Amsterdam West

In de Bestevaerstraat komt deze voormalig sociale huurwoning van 50 m² met 2 slaapkamers, een ruim balkon op het oosten en een berging in de kelder nu vrij voor de verkoop.

***wegens het coronavirus bezichtigen wij momenteel alleen 1 op 1***

De woning is goed ingedeeld en beschikt over ontzettend veel lichtinval. De ruime woonkamer aan de achterzijde heeft mooie glazen schuifdeuren die heerlijk opengezet kunnen worden, deze hebben toegang tot het ruime balkon. De keuken is door middel van een deur verbonden met de woonkamer en biedt ook toegang tot het balkon. De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de straatzijde. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. In de kelder is nog een berging voor extra opslagruimte!

VvE & Erfpacht
De Vereniging van Eigenaars bestaat uit de woning aan de Bestevaerstraat 168 t/m 196 (even nummers) in Amsterdam. Deze wordt professioneel beheerd door Ymere VvE beheer en de servicekosten bedragen € 79,35 maand. Er is een meerjarenonderhoudsbegroting opgesteld en de erfpachtcanon is afgekocht tot 16 maart 2061.

Buurt
Er komen steeds meer leuke buurttentjes in Bos en Lommer waarvan Restaurant Van de Buurt, Spaghetteria, Selma’s en Day Made goede voorbeelden zijn. Voor groen is er het Erasmuspark is dichtbij en voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Jan van Galenstraat en het Hugo de Grootplein. Het Food Center wordt de komende jaren getransformeerd in een hoogwaardig woon gebied; het Marktkwartier. De Monumentale Markthal wordt opgeknapt en belooft een fijne plek te worden!

Bus 18 en tram 19 hebben een halte om de hoek en wat betreft parkeren valt de straat onder vergunning gebied West 3.1 voor het aanvragen van een vergunning of de meest actuele wachttijd verwijzen wij u naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Kenmerken:
– Berging in de kelder van ca. 9 m2
– Meetrapport conform NEN2580
– Professioneel beheerde VvE
– Servicekosten € 79,35 per maand
– Erfpachtcanon afgekocht tot 16 maart 2061
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar & ouderdomsclausule
– Alleen zelfbewoning of koop voor kinderen
– Projectnotaris Lubbers & Dijk

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen