menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Onder bod
Vraagprijs 
 € 200.000 k.k.
Status
Onder bod
Woonoppervlak
53m2
Inhoud
171m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
portiekflat
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1984
 

Barbusselaan 201 Amsterdam Zuidoost

Goed gelegen twee kamer appartement van ca. 53 m2 op de derde verdieping met balkon aan de voorzijde in de buurt Verserpolder West. Deze voormalige sociale huurwoning is nog volledig naar eigen smaak af te werken.

—–
Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen, bezichtigen wij alleen 1 op 1 en houden we ons verder aan de RIVM richtlijnen.
—–

In een goed onderhouden complex in de wijk Venserpolder vind je op de derde etage dit praktische 2-kamer appartement. AFAS Live, de Arena en Pathé waar veel leuke evenementen plaatsvinden zijn goed bereikbaar en slechts op 6 minuten fietsafstand. Hetzelfde geldt voor de Amsterdamse Poort met veel grote en kleine winkelketens. De woning ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen, de metro en de bus maar ook de uitvalswegen A2, A9 en A10. Met metrolijn 54 is Amsterdam CS binnen een kwartier bereikbaar en station Duivendrecht is op loopafstand. Met de auto die u voor de deur kunt parkeren, bent u in enkele minuten op A1, A2, A9 en A10.

Indeling:
Gemeenschappelijk trappenhuis, entree op de derde verdieping, hal met toegang tot alle vertrekken en de meterkast met CV aansluiting uit 2015. Badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Aan de voorzijde een ruime slaapkamer met toegang tot het balkon. Centraal gelegen ruimte voor de keuken met alle benodigde aansluitingen, deze ruimte is recent gestukt. Verder een royale woonkamer welke ook toegang geeft tot het balkon. Ook beschikt de woning over een eigen berging van 5m2 in de onderbouw.

Bijzonderheden:
– Heerlijk balkon aan de voorzijde;
– Woonoppervlakte ca. 53m² (NEN rapport aanwezig);
– CV installatie uit 2015;
– Privé berging in de onderbouw;
– Gezonde en professioneel beheerde VVE: bijdrage € 91,93,- per maand;
– Erfpacht afgekocht tot 31 januari 2035;
– Vaste projectnotaris: Notariskantoor Spier & Hazenberg;
– Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
– Oplevering kan snel.

Interesse? Neem contact met ons op!

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen