menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Richtprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
123m2
Inhoud
325m3
Perceel
-
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
portiekflat
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2011
 

Badhuiskade ong Amsterdam Amsterdam Noord

BOLD – appartement NIGRUM, bouwnummer 084

U kunt zich inschrijven via www.boldapartments.amsterdam

BOLD – Apartments Amsterdam
Aan de skyline van Amsterdam, direct achter het Centraal Station, aan het IJ, op een plek die luxe en creativiteit ademt, verrijst BOLD. Een indrukwekkend gebouw van wereldklasse. Onderscheidend, gemaakt met lef, voor mensen die durven. Markant door zijn krachtige hightech uitstraling en zijn gevel met geïntegreerde zonnepanelen.

Het Manhattan van Amsterdam
In het nieuwe hart van de hoofdstad, gelegen aan het IJ, wordt vanaf begin 2018 de duurzame woontoren BOLD gerealiseerd. De woontoren zal in totaal 24 verdiepingen tellen. Hierin worden 158 exclusieve en luxe koopappartementen gebouwd met uniek uitzicht over het IJ, het oude stadscentrum en de wijde omgeving.
De woningen worden naar wens met world class afwerking opgeleverd.

BOLD zet de toon voor de toekomst door het visueel-esthetisch gebruik van zonnepanelen en zijn duurzame energie installatie. Een energiezuiniger gebouw van deze hoogte is nog niet gebouwd in Nederland.
De duurzame woontoren zit bovendien vol technische snufjes voor optimaal woongenot. Daarnaast wordt het complex voorzien van een gym met sauna, bioscoop-/theaterzaal, gastenkamers, extra bergruimten en wijnkelders en zijn er diverse VIP services af te nemen. Bewoners van BOLD geven hun zorgen uit handen. Gewoon aan het gebouw.

Het hoekappartement ‘NIGRUM’ heeft 123 m2 aan woonoppervlak en is gelegen op de 12e verdieping.
Het appartement heeft een ruime living, met open keuken. De woning heeft drie slaapkamers en twee badkamers. De masterbedroom heeft een eigen inloopkast. De woning heeft een prachtig afgewerkte loggia met ruime afmetingen.

In de parkeerkelder zijn er parkeerplaatsen beschikbaar

De prijzen zijn vrij op naam, inclusief BTW, en exclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen