menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Koopsom 
Verkocht
Woonoppervlak
49m2
Inhoud
130m3
Perceel
-
Kamers
1 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
portiekflat
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2011
 

Badhuiskade ong Amsterdam Amsterdam Noord

BOLD – appartement BELTZA, bouwnummer 158

Het studioappartement ‘BELTZA’ heeft circa 49 m2 aan woonoppervlak en is gelegen op de 8e verdieping.
Deze superleuke studio is voorzien van een keuken en badkamer en een apart toilet. De woning heeft een prachtig afgewerkte loggia op het noordoosten met een geweldig uitzicht over de stad en de omgeving.

BOLD – Apartments Amsterdam
Aan de skyline van Amsterdam, direct achter het Centraal Station, aan het IJ, op een plek die luxe en creativiteit ademt, verrijst BOLD. Een indrukwekkend gebouw van wereldklasse. Onderscheidend, gemaakt met lef, voor mensen die durven. Markant door zijn krachtige hightech uitstraling en zijn gevel met geïntegreerde zonnepanelen.

Het Manhattan van Amsterdam
het nieuwe stadshart van Amsterdam ligt aan het IJ. Daar wordt gebouwd aan de 24 verdiepingen tellende, luxe woontoren BOLD. Hierin worden 158 exclusieve en luxe koopappartementen gebouwd met uniek uitzicht over het IJ, het oude stadscentrum en de wijde omgeving. De woningen worden naar wens met world class afwerking opgeleverd.

BOLD zet de toon voor de toekomst door het visueel-esthetisch gebruik van zonnepanelen en zijn duurzame energie installatie. Een energiezuiniger gebouw van deze hoogte is nog niet gebouwd in Nederland.
De duurzame woontoren zit bovendien vol technische snufjes voor optimaal woongenot. Daarnaast wordt het complex voorzien van een gym met sauna, bioscoop-/theaterzaal, gastenkamers, extra bergruimten en wijnkelders en zijn er diverse VIP services af te nemen. Bewoners van BOLD geven hun zorgen uit handen. Gewoon aan het gebouw.

In de parkeerkelder zijn er parkeerplaatsen beschikbaar

Dit koopsom v.o.n. van dit appartement bedraagt € 333.416,- inclusief twee jaar canonbetaling. De prijzen van de appartementen in BOLD zijn vrij op naam, inclusief BTW, en exclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen