menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Koopsom 
Verkocht
Woonoppervlak
104m2
Inhoud
270m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
portiekflat
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
 

Badhuiskade 51 Amsterdam Amsterdam Overhoeks

HEI is een prachtig, licht appartement met een geweldig uitzicht over Amsterdam en het IJ. Dat uitzicht is vanuit ieder vertrek te zien. Of het nu gaat om de riante woonkamer of om een van beide slaapkamers. In de woonkamer zijn de aansluitingen voor een open keukenopstelling met kookeiland. bij de slaapkamers zijn twee badkamers; een grote, luxe met ligbad en inloopdouche en een tweede, bescheiden gastenbadkamer.
Alle vertrekken grenzen aan een heerlijke loggia, vanwaar u nog meer kunt genieten van zon en uitzicht.

BOLD – Apartments Amsterdam
HEI is een van de 158 appartementen in BOLD. Een woontoren, die verrijst aan de skyline van Amsterdam, direct achter het Centraal Station en aan het IJ. Op een plek die luxe en creativiteit ademt. Een indrukwekkend gebouw van wereldklasse. Onderscheidend, gemaakt met lef, voor mensen die durven. Markant door zijn krachtige hightech uitstraling en zijn gevel met geïntegreerde zonnepanelen.

Het Manhattan van Amsterdam
BOLD zal in totaal 24 verdiepingen tellen. Hierin worden 158 exclusieve en luxe koopappartementen gebouwd met uniek uitzicht over het IJ, het oude stadscentrum en de wijde omgeving. De woningen worden naar wens met world class afwerking opgeleverd.

BOLD zet de toon voor de toekomst door het visueel-esthetisch gebruik van zonnepanelen en zijn duurzame energie installatie. Een energiezuiniger gebouw van deze hoogte is nog niet gebouwd in Nederland.
De duurzame woontoren zit bovendien vol technische snufjes voor optimaal woongenot. Daarnaast wordt het complex voorzien van een gym met sauna, bioscoop-/theaterzaal, gastenkamers, extra bergruimten en wijnkelders en zijn er diverse VIP services af te nemen. Bewoners van BOLD geven hun zorgen uit handen. Gewoon aan het gebouw.

In het kort biedt BOLD:
– het gonzende centrum van Amsterdam aan uw voeten
– top of the bill op het gebied van duurzaamheid
– eyecatcher aan het IJ
– optimaal wooncomfort met extra services
– nieuwste technische snufjes

De koopsommen zijn vrij op naam, inclusief BTW en twee jaar erfpachtcanon. Exclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen