menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
103m2
Inhoud
451m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2009
 

Andreasplein 50 Amsterdam

Ruim en modern 3-kamerappartement van 103 m2 met parkeerplaats en eigen ingang, gelegen in een fraai wooncomplex met lift!

Het appartement is gelegen in het Andreas Ensemble met zijn fraaie binnentuinen aan de rand van Oud-Zuid, in de Hoofddorppleinbuurt.
Binnendoor biedt het complex toegang tot het viersterren Westcord Fashion hotel, met een wellnesscentrum, gym, sauna’s en een overdekt zwembad! En er zit een goede kinderopvang in het complex. Het complex ligt naast het Rembrandtpark, met ruime mogelijkheden voor sport en recreatie. Met een kort wandelingetje bent u zo in het het Vondelpark. Ook zijn er diverse scholen en sportparken, voetbal- en hockeyclubs nabij, alsook de Nieuwe Meer en het Amsterdamse Bos.

Het complex kijkt aan de voorkant uit op een ruim, autovrij plein en aan de achterkant grenst het appartement aan de binnentuin, die bovenop de inpandige parkeergarage is aangelegd.
Met eigen vervoer is de Ringweg A10 om de hoek, waardoor bijvoorbeeld Schiphol binnen 10 minuten te bereiken is. Openbaar vervoer is ruimschoots aanwezig: NS station Lelylaan is 10 minuten lopen. Tramlijnen 1,11
en 17 brengen u via de nabije haltes rechtstreeks naar de binnenstad. De nabije bushalte zorgt voor een goede verbinding met de Zuidas.

Er is een gevarieerd winkelaanbod o.a. aan de Sloterkade, het Hoofddorpplein, de Overtoom en de Amstelveenseweg. Ook zijn er talloze cafés en restaurants in de nabije omgeving. Met recht een zeer prettige locatie: heerlijk rustig met al het goede van Amsterdam binnen handbereik!

Indeling
Via het gemeenschappelijk trappenhuis met lift bereikt men de woning op de eerste verdieping. Achterom lopen kan ook: de achterdeur van het complex biedt toegang tot een ruime hal die weliswaar gemeenschappelijke ruimte is, maar in de praktijk bijna alleen voor toegang tot het appartement gebruikt wordt.
Via een royale gang zijn de verschillende vertrekken bereikbaar. Aan de zonnige zuidzijde bevindt zich de ruime woonkamer met keuken die toegang biedt tot het balkon. Het ruime balkon is voorzien van een zonnescherm. Vanaf het balkon heb je weids en vrij uitzicht over de omgeving, met een leuk doorkijkje over het water. In de keuken is een modern keukenblok geplaatst die voorzien is van diverse (losse) apparatuur. De twee praktische slaapkamers bevinden zich aan de rustige noordzijde. Alle kamers zijn voorzien van fijne kiep-/kantelramen. De badkamer beschikt over een inloopdouche, ligbad en wastafel. Verder zijn via de hal het separate toilet met fonteintje en de inpandige berging met wasmachineaansluiting bereikbaar. De meterkast vindt men in het gemeenschappelijke voorportaal. In de onderbouw bevinden zich de (fietsen)berging en eigen parkeerplaats. Kortom, de moeite waard voor een bezichtiging!

VvE
De woning maakt deel uit van een actieve, professioneel beheerde VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen thans € 170,- (appartement), € 21,- (beheervereniging), € 19,- (parkeerplaats). Hier is o.a. inbegrepen: de opstalverzekering, gebruik elektra in trappenhuis, schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimten, liftkosten, beheerkosten en een reservering voor onderhoud van het complex.

Grondsituatie
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. Het huidige tijdvak loopt tot 30-06-2057 en de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 2.958,29
(fiscaal aftrekbaar). Verkoper heeft tijdig de aanvraag voor eeuwigdurende erfpacht onder gunstige overstapvoorwaarden ingediend.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte 102,5 m2 (meetrapport aanwezig)
– Zonnig balkon gelegen op het zuiden
– Voorzien van dubbel glas en goed geïsoleerd
– Berging van 3,1 m2
– Eigen parkeerplaats
– Actieve en gezonde VvE
– Gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen en openbaar vervoer
– Oplevering in overleg

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen