menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Prijs 
 € 325.000 k.k.
Woonoppervlak
61m2
Inhoud
253m3
Perceel
92m2
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
eengezinswoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1954
 

Albertus Magnushof 6 Amsterdam

Wonen in het groene stadsdeel Nieuw-West in een eengezinswoning die goed is ingedeeld en een fijne tuin heeft, Albertus Magnushof 6 is helemaal klaar voor zijn nieuwe bewoner! De woning beschikt over 61 m² aan woonoppervlakte verdeelt over 3 verdiepingen, een eigen tuin op het zuiden en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Indeling
De begane grond is praktisch ingedeeld met aan de voorzijde de open keuken die gezellig overgaat in de woonkamer. De woonkamer heeft toegang tot de ruime tuin die is gelegen op het zonnige zuiden. In de hal is een separaat toilet. Op de eerste verdieping zijn 2 goed bemeten slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. Via een ‘vaste’ trap is de zolderverdieping te bereiken.

Omgeving
De woning is centraal gelegen binnen de groene wijk Slotermeer in stadsdeel Nieuw-West. Om de hoek van de Sloterplas en op fietsafstand van onder meer het Osdorpplein (7 min), Station Lelylaan (13 min) en het Westerpark (16 min).
Nieuw-West wordt gewaardeerd als een sociaal veilige, groene en kindvriendelijke buurt. De woning ligt verder centraal ten opzichte van winkelfaciliteiten (Osdorpplein, Plein ’40-’45), openbaar vervoer (Trams 7,13), uitvalswegen (A5/A9/A10) en recreatiemogelijkheden (Sloterplas, Nieuwe Meer, Amsterdamse Bos).

Erfpacht
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De jaarlijkse canon is al vooruitbetaald t/m 15-11-2060.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 61 m² conform NEN250;
– 2 goed bemeten slaapkamers
– Oplevering in overleg
– Tuin gelegen op het zuiden
– Erfpachtcanon afgekocht t/m 15-11-2060
– Gratis parkeren voor de deur
– Centrale ligging t.o.v. uitvalswegen en winkels

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen