menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koopsom 
 € 1.125.000 v.o.n.
Woonoppervlak
179m2
Inhoud
470m3
Perceel
121m2
Kamers
6 kamers
Slaapkamers
4 slaapkamers
Objectsoort
eengezinswoning
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
 

Albert Molhof ong Amsterdam Noord

*** WOONEVENT BUIKSLOTERHAM&Co DONDERDAG 5 MAART ***

Kom donderdag 5 maart naar het Woonevent Buiksloterham&Co, vanuit een van de onlangs opgeleverde penthouses in Dok7 (Lia Doranastraat 57, Amsterdam). Tussen 16:30 en 18:00 uur presenteren we daar het beschikbare aanbod in een aantal projecten: Dok7, Dok15 en Dok1620.
Laat u informeren over grote luxe stadswoningen (koop), mooie huurappartementen aan het water, prachtige ruime penthouses (huur) én een horecaruimte met terras aan het water (huur).

Achter de bamboe gevel van DOK16 aan het Albert Molhof 73 gaat een ruime hoekwoning schuil. De begane grond bevat niet alleen een tuingerichte woonkeuken, maar biedt ook ruimte aan minimaal vier ruime werkplekken.
Op de eerste verdieping kun je de werkplekken verder uitbreiden of een vergaderruimte creëren. Of gewoon een hele grote en comfortabele woonkamer maken.
Blikvanger is de raampartij aan de voorzijde over de gehele breedte van de living. Vanaf je loungebank heb je vrij uitzicht op het ruime plein.
Op de tweede verdieping vind je de master bedroom, nog eens twee volwaardige slaapkamers en twee luxe badkamers. Ook is hier ruimte voor de wasmachine en de droger. In overleg kan de indeling van de woning op bepaalde punten worden aangepast. Extra handig: De achtertuin kun je buitenom bereiken via het naastgelegen steegje. Fietsen stal je in de tuinberging.

ENKELE KENMERKEN OP EEN RIJ
• Begane grond heeft een plafondhoogte van ca. 2.85 meter
• Luxe afwerking met o.a. houten binnenkozijnen met stompe deuren, vloerverwarming, aluminium buitenkozijnen en stalen trapleuningen
• Maar liefst twee badkamers waarvan beide met een luxe ligbad en inloopdouche
• Hoogwaardige kwaliteit tegels en sanitair
• Drie of vier slaapkamers
• Voldoende ruimte voor kantoor aan huis
• Veel natuurlijk daglicht door hoge puien
• Achtertuin met berging en bereikbaar via achterpad
• Parkeerplaats in naastgelegen parkeergarage
• erfpacht afgekocht voor 50 jaar

WONEN EN WERKEN
Na een dag werken sluit jij je laptop en loop je naar jouw woonkeuken zet wat tapas en gekoelde drankjes op tafel. Jouw avond kan gelijk beginnen. Dat is het grote voordeel van werken aan huis. De stadswoningen bieden je volop mogelijkheden om wonen en werken te combineren. Naast een ruime woonkeuken, living, vide, drie slaapkamers en twee badkamers is er nog volop plek voor minimaal vier werkplekken en een vergaderruimte. Als je het goed plant, hoef je de hele dag de deur niet meer uit. Maar dat zou zonde zijn! In zo’n inspirerende, ondernemende omgeving is altijd wel iets te beleven.

GEMENGDE BESTEMMING
In heel Buiksloterham wordt wonen en werken gecombineerd. Ruimte om werken aan huis mogelijk te maken is dan ook een verplichting opgelegd door het bestemmingsplan. De werkruimte moet minimaal 20% van het bruto vloeroppervlak beslaan. In de basis plattegronden van de vijf stadswoningen is die ruimte al meegenomen op de begane grond of op de tweede verdieping.

DUURZAAM
Wonen in een circulaire wijk betekent slimmer omgaan met energie, materialen en het gebruik ervan. Dat heeft de architect goed begrepen. Bovenop het dak liggen zonnepanelen en binnen wordt gebruik gemaakt van een balansventilatie met warmteterugwinning. Maar er is meer. De gevels van de woningen zijn aan alle kanten voorzien van gerecycled materiaal of materiaal dat eenvoudig te recyclen is. Naast een kleine CO2 footprint betekent dit dat de materialen onderhoudsarm zijn.

WONEN AAN HET ALBERT MOLHOF
In het hof pal voor de stadswoningen wordt een groen binnenplein aangelegd met wuivende grassoorten, frisse bloeiers, gras en meerdere duurzame bomen. Her en der liggen grote keien verspreid die gebruikt worden om op te spelen of te zitten.

PARKEREN
Een parkeerplaats is beschikbaar in de naastgelegen parkeergarage. De koopsom v.o.n. bedraagt € 35.000 inclusief afgekochte erfpachtcanon (50 jaar).

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen