menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koopsom 
 € 1.090.000 v.o.n.
Woonoppervlak
175m2
Inhoud
470m3
Perceel
130m2
Kamers
6 kamers
Slaapkamers
4 slaapkamers
Objectsoort
eengezinswoning
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
 

Albert Molhof ong Amsterdam Noord

*** WOONEVENT BUIKSLOTERHAM&Co DONDERDAG 5 MAART ***

Kom donderdag 5 maart naar het Woonevent Buiksloterham&Co, vanuit een van de onlangs opgeleverde penthouses in Dok7 (Lia Doranastraat 57, Amsterdam). Tussen 16:30 en 18:00 uur presenteren we daar het beschikbare aanbod in een aantal projecten: Dok7, Dok15 en Dok1620.
Laat u informeren over grote luxe stadswoningen (koop), mooie huurappartementen aan het water, prachtige ruime penthouses (huur) én een horecaruimte met terras aan het water (huur).

DOK20 is een van de vijf urban chic stadswoningen met tuin, die de mogelijkheid heeft tot het creëren van een dakopbouw. De gevel van deze royale stadswoning is de enige van de vijf met vertrouwd metselwerk, maar toch anders. Zo zijn de steenstrips aangebracht in blokverband en hebben de terugliggende vlakken in de gevel een patroon met reliëf. Door het gebruik van steenstrips wordt het materiaalgebruik aanzienlijk verminderd dus duurzaam. Samen met de platen waarop ze aangebracht zijn hebben de gevels dezelfde
eigenschappen als gewoon metselwerk.

En ook hier weer achter die gevel een bijzonder en comfortabel huis met vele mogelijkheden. Bij binnenkomst is een ruim kantoor gecreëerd dat de mogelijkheid biedt tot werken aan huis. De trapkast biedt extra opbergruimte. Aan de tuinzijde bevindt zich de woonkeuken waarbij het mogelijk is om het populaire kookeiland te plaatsen. De tuin is net wat ruimtelijker dan bij de andere woningen. Het steegje dat achter de tuinen langsloopt, eindigt namelijk bij de tuin van deze stadswoning.
Op de eerste verdieping vind je een ruime living met uitzicht op het plein. Aan de achterzijde een comfortabele slaapkamer met eigen badkamer. Beide aan de tuinzijde gelegen. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel.

In de master bedroom op de tweede verdieping aan de tuinzijde is het mogelijk een ruime inloopkast te creëren. Aan de pleinzijde vind je hier twee volwaardige slaapkamers. In het midden ligt de tweede badkamer, voorzien van ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel. In een aparte ruimte is plaats voor de wasmachine en – droger.
DOK20 biedt de mogelijkheid om een dakopbouw te realiseren, om zo de zon nog wat langer bij huis te houden.
In overleg kan de indeling van de woning op bepaalde punten worden aangepast. En ook hier: de achtertuin kun je buitenom bereiken via het pad dat achter de tuinen van de overige vier urban chic stadswoningen langsloopt. Fietsen stal je in de tuinberging.

ENKELE KENMERKEN OP EEN RIJ
• Begane grond heeft een plafondhoogte van ca. 2.85 meter
• Luxe afwerking met o.a. houten binnenkozijnen met stompe deuren, vloerverwarming, aluminium buitenkozijnen en stalen trapleuningen
• Maar liefst twee badkamers waarvan één met luxe ligbad
• Hoogwaardige kwaliteit tegels en sanitair
• Drie of vier slaapkamers
• Voldoende ruimte voor kantoor aan huis
• Veel natuurlijk daglicht door grote puien
• Vide
• achtertuin met berging, bereikbaar via achterpad
• Parkeerplaats in naastgelegen parkeergarage
• Mogelijkheid tot plaatsen van dakopbouw
• erfpacht afgekocht voor 50 jaar

WONEN EN WERKEN
Na een dag werken sluit jij je laptop en loop je naar jouw woonkeuken zet wat tapas en gekoelde drankjes op tafel. Jouw avond kan gelijk beginnen. Dat is het grote voordeel van werken aan huis. De urban chic stadswoningen bieden je volop mogelijkheden om wonen en werken te combineren. Als je het goed plant, hoef je de hele dag de deur niet meer uit. Maar dat zou zonde zijn! In zo’n inspirerende, ondernemende omgeving is altijd wel iets te beleven.

GEMENGDE BESTEMMING
In heel Buiksloterham wordt wonen en werken gecombineerd. Ruimte om werken aan huis mogelijk te maken is dan ook een verplichting opgelegd door het bestemmingsplan. De werkruimte moet minimaal 20% van het bruto vloeroppervlak beslaan. In de basis plattegronden van de vijf stadswoningen, waarvan deze stadswoning deel uitmaakt, is die ruimte al meegenomen op de begane grond of op de tweede verdieping.

DUURZAAM
Wonen in een circulaire wijk betekent slimmer omgaan met energie, materialen en het gebruik ervan. Dat heeft de architect goed begrepen. Bovenop het dak liggen zonnepanelen en binnen wordt gebruik gemaakt van een balansventilatie met warmteterugwinning. Maar er is meer. De gevels van de woningen zijn aan alle kanten voorzien van gerecycled materiaal of materiaal dat eenvoudig te recyclen is. Naast een kleine CO2 footprint betekent dit dat de materialen onderhoudsarm zijn.

WONEN AAN HET ALBERT MOLHOF
In het hof pal voor de stadswoningen wordt een groen binnenplein aangelegd met wuivende grassoorten, frisse bloeiers, gras en meerdere duurzame bomen. Her en der liggen grote keien verspreid die gebruikt worden om op te spelen of te zitten.

PARKEREN
Een parkeerplaats is beschikbaar in de naastgelegen parkeergarage. De koopsom v.o.n. bedraagt € 35.000 inclusief afgekochte erfpachtcanon (50 jaar).

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure 1download brochure 2

bel ons 020-6 816 716
 Instellen