menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koopsom 
 € 1.065.000 v.o.n.
Woonoppervlak
172m2
Inhoud
460m3
Perceel
117m2
Kamers
6 kamers
Slaapkamers
4 slaapkamers
Objectsoort
eengezinswoning
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
 

Albert Molhof 79 Amsterdam Noord

*** Kom naar het Buiksloterham Woonevent op zaterdag 22 februari a.s. van 10 tot 11.30 uur, in het nieuwe penthouse aan de Lia Doranastraat 57 (6e verdieping). Met prachtig uitzicht op de locatie ***

Urban chic! Dat staat voor deze nieuw te bouwen stadswoning in het eveneens nieuwe Buiksloterham. Een luxe stadswoning met als uniek statement een balkon met uitzicht op het Albert Molhof. De gevel is van holonite, een hoogwaardig composietmengsel waarbij gebruik is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen die gedeeltelijk hun oorsprong vinden in koolzaadolie en restproducten uit de voedingsmiddelenindustrie. Holonite is milieuvriendelijk, onderhoudsarm en heeft een lange levensduur.

Achter de bijzondere gevel schuilt een fijn groot huis. Vanuit de royale woonkeuken stap je direct in je eigen geborgen stadstuin. Aan de voorzijde van de woning vind je de mogelijkheid tot kantoor aan huis.
Op de eerste verdieping kun je de kantoorruimte verder uitbreiden en is er plek voor een ruime living met uitzicht op het hofje. De vide is eveneens een statement piece in de woning. Deze zorgt voor verbinding. De living staat in connectie met de woonkeuken en werkruimte en zijn zo visueel en auditief verbonden. Aan de achterzijde ligt de master bedroom met eigen badkamer, voorzien van een ruime inloopdouche , toilet en dubbele wastafel.
Op de tweede verdieping vind je aan de hofzijde een tweede grote (slaap)kamer met het balkon. In deze royale kamer is met behulp van een room divider heel makkelijk een waanzinnige inloopkast te creëren.
Aan de achterzijde grenzen twee volwaardige slaapkamers, de tweede, royale badkamer en de wasruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad, een ruime inloopdouche, toilet en wastafel.
De achtertuin is te bereiken via het achterpad. Handig, want daar staat ook de berging.

ENKELE KENMERKEN OP EEN RIJ
• Begane grond heeft een plafondhoogte van ca. 2.85 meter
• Luxe afwerking met o.a. houten binnenkozijnen met stompe deuren, vloerverwarming, aluminium buitenkozijnen en stalen trapleuningen
• Maar liefst twee badkamers waarvan één met luxe ligbad
• Hoogwaardige kwaliteit tegels en sanitair
• Vier slaapkamers
• Voldoende ruimte voor kantoor aan huis
• Veel natuurlijk daglicht door grote puien
• Vide
• Tuinberging
• Parkeerplaats in naastgelegen parkeergarage
• Balkon aan voorzijde
• erfpacht afgekocht voor 50 jaar

WONEN EN WERKEN
Na een dag werken sluit jij je laptop en loop je naar jouw woonkeuken zet wat tapas en gekoelde drankjes op tafel. Jouw avond kan gelijk beginnen. Dat is het grote voordeel van werken aan huis. De urban chic stadswoningen bieden je volop mogelijkheden om wonen en werken te combineren. Als je het goed plant, hoef je de hele dag de deur niet meer uit. Maar dat zou zonde zijn! In zo’n inspirerende, ondernemende omgeving is altijd wel iets te beleven.

GEMENGDE BESTEMMING
In heel Buiksloterham wordt wonen en werken gecombineerd. Ruimte om werken aan huis mogelijk te maken is dan ook een verplichting opgelegd door het bestemmingsplan. De werkruimte moet minimaal 20% van het bruto vloeroppervlak beslaan. In de basis plattegronden van de vijf stadswoningen, waarvan deze stadswoning deel uitmaakt, is die ruimte al meegenomen op de begane grond of op de tweede verdieping.

DUURZAAM
Wonen in een circulaire wijk betekent slimmer omgaan met energie, materialen en het gebruik ervan. Dat heeft de architect goed begrepen. Bovenop het dak liggen zonnepanelen en binnen wordt gebruik gemaakt van een balansventilatie met warmteterugwinning. Maar er is meer. De gevels van de woningen zijn aan alle kanten voorzien van gerecycled materiaal of materiaal dat eenvoudig te recyclen is. Naast een kleine CO2 footprint betekent dit dat de materialen onderhoudsarm zijn.

WONEN AAN HET ALBERT MOLHOF
In het hof pal voor de stadswoningen wordt een groen binnenplein aangelegd met wuivende grassoorten, frisse bloeiers, gras en meerdere duurzame bomen. Her en der liggen grote keien verspreid die gebruikt worden om op te spelen of te zitten.

PARKEREN
Een parkeerplaats is beschikbaar in de naastgelegen parkeergarage. De koopsom v.o.n. bedraagt € 35.000 inclusief afgekochte erfpachtcanon (50 jaar).

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen