menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koopsom 
 € 1.070.000 v.o.n.
Woonoppervlak
168m2
Inhoud
450m3
Perceel
117m2
Kamers
5 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
eengezinswoning
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
 

Albert Molhof 77 Amsterdam Noord

Luxe stadswoning met stoer uiterlijk en mogelijkheid tot het creëren van een dakterras. De in het oog springende gevel van deze woning is bekleed met zwarthout of Marugame. Het is afkomstig van de
snel groeiende dennensoort, Radiata Pine. Marugame kenmerkt zich door karakteristieke en gelijkmatige tekeningen in de koollaag. Dankzij de zilverachtige glans van de koollaag zorgen zon en wolken telkens voor een andere uitstraling.

Achter de diepzwarte gevel van DOK18 gaat een licht, ruim huis schuil. Bij binnenkomst wandel je het kantoor in dat ruimte heeft voor ten minste vier werkplekken. De woonkeuken is gesitueerd aan
de tuinzijde. De grote vide geeft een heerlijk ruimtelijk gevoel. Op de eerste verdieping vind je de living met uitzicht op het plein. De achterzijde kan tevens ingericht worden als werk- of relaxruimte.
Door de verdiepingshoge raampartijen komt een zee aan licht binnen dat zorgt voor een heerlijk ruimtelijk gevoel. Tegelijkertijd creëren de raampartijen een intieme connectie met de achtertuin en het sfeervol aangelegde plein.
De tweede verdieping is in te richten als gezinsruimte met aan de tuinzijde een ruime master bedroom met badkamer ensuite, twee volwaardige slaapkamers, een tweede badkamer en wasruimte.
Bijzonder punt is dat op het platte dak extra ruimte gerealiseerd kan worden. In overleg kan de indeling van de woning op bepaalde punten worden aangepast. En ook hier: de achtertuin kun je buitenom bereiken via het achterpad. Fietsen stal je in de tuinberging.

ENKELE KENMERKEN OP EEN RIJ
• opvallende gevel van zwart hout
• Begane grond heeft een plafondhoogte van ca. 2,85 meter
• Luxe afwerking met o.a. houten binnenkozijnen met stompe deuren, vloerverwarming, aluminium buitenkozijnen en stalen trapleuningen
• Maar liefst twee badkamers waarvan één met luxe ligbad
• Hoogwaardige kwaliteit tegels en sanitair
• Drie slaapkamers
• Voldoende ruimte voor kantoor aan huis
• Veel natuurlijk daglicht door grote puien
• Vide
• Tuinberging
• Parkeerplaats in naastgelegen parkeergarage
• Mogelijkheid tot plaatsen van dakopbouw
• erfpacht afgekocht voor 50 jaar

WONEN EN WERKEN
Na een dag werken sluit jij je laptop en loop je naar jouw woonkeuken zet wat tapas en gekoelde drankjes op tafel. Jouw avond kan gelijk beginnen. Dat is het grote voordeel van werken aan huis. De urban chic stadswoningen bieden je volop mogelijkheden om wonen en werken te combineren. Als je het goed plant, hoef je de hele dag de deur niet meer uit. Maar dat zou zonde zijn! In zo’n inspirerende, ondernemende omgeving is altijd wel iets te beleven.

GEMENGDE BESTEMMING
In heel Buiksloterham wordt wonen en werken gecombineerd. Ruimte om werken aan huis mogelijk te maken is dan ook een verplichting opgelegd door het bestemmingsplan. De werkruimte moet minimaal 20% van het bruto vloeroppervlak beslaan. In de basis plattegronden van de vijf stadswoningen, waarvan deze stadswoning deel uitmaakt, is die ruimte al meegenomen op de begane grond of op de tweede verdieping.

DUURZAAM
Wonen in een circulaire wijk betekent slimmer omgaan met energie, materialen en het gebruik ervan. Dat heeft de architect goed begrepen. Bovenop het dak liggen zonnepanelen en binnen wordt gebruik gemaakt van een balansventilatie met warmteterugwinning. Maar er is meer. De gevels van de woningen zijn aan alle kanten voorzien van gerecycled materiaal of materiaal dat eenvoudig te recyclen is. Naast een kleine CO2 footprint betekent dit dat de materialen onderhoudsarm zijn.

WONEN AAN HET ALBERT MOLHOF
In het hof pal voor de stadswoningen wordt een groen binnenplein aangelegd met wuivende grassoorten, frisse bloeiers, gras en meerdere duurzame bomen. Her en der liggen grote keien verspreid die gebruikt worden om op te spelen of te zitten.

PARKEREN
Een parkeerplaats is beschikbaar in de naastgelegen parkeergarage. De koopsom v.o.n. bedraagt € 35.000 inclusief afgekochte erfpachtcanon (50 jaar).

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen