menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te huur
Huurprijs exclusief 
 € 1.550 per maand
Woonoppervlak
87m2
Inhoud
201m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2020
 

Albert Molhof 59 * Amsterdam Buiksloterham

*** ENGLISH BELOW ***

**DOK15: DIRECT BESCHIKBAAR! Bel met Hallie & Van Klooster Makelaardij, tel (020) 6 816 716 voor het inplannen van een bezichtiging**

Een van de pareltjes van DOK 15! Dit Albert Molhof 59 appartement is circa 87m2 groot en is gelegen op de 5e verdieping van het gebouw, direct aan het water. Het heeft een ruime woonkamer van ruim 41 m2 en twee in grootte variërende slaapkamers aan de rustige binnentuin. Verder geeft de hal toegang tot een nette badkamer met douche, een separaat toilet en een handige berging. De woonkamer heeft niet voor niets grote raampartijen en een balkon op het zuidwesten: veel lichtinval en een zeer gewild uitzicht op het water.

WONEN IN DOK15
Wonen aan het water in Buiksloterham, in een wijk in opkomst. Het kan in Dok15, een fraai nieuwbouwproject met 35 huurappartementen aan het Tolhuiskanaal. De woningen in dit mooie complex, met lift, hebben een luxe keuken met inbouwapparatuur, fraai sanitair en tegelwerk én vloerverwarming. De nog beschikbare driekamerappartementen van van Dok15 hebben woonoppervlaktes van circa 84 tot zo’n 87 m2. Ze bevinden zich op de 1e tot en met de 5e verdieping. Bij alle appartementen heb je zelfs op het zuidwesten een balkon, met uitzicht op het water van het Tolhuiskanaal.

De huurprijzen van type B en E variëren van € 1.480 tot € 1.580 euro per maand (exclusief servicekosten). Uw auto onmisbaar? Geen probleem, de appartementen van Dok15 hebben de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in een prachtige parkeergarage in de directe nabijheid. Heerlijk comfortabel! Huurprijs € 125 per maand.

VERHUUR
U kunt zich inschrijven voor één van de fraaie huurappartementen! Op de website HURENINBUIKSLOTERHAMDOK15.NL kan je uitgebreid kijken en lezen over het project en de buurt. Ook zijn hier alle plattegronden per type woning en andere verhuurinformatie te downloaden. Om welke appartementen het gaat, over de afwerking, aan welke inkomensvoorwaarden u dient te voldoen en welke stukken we graag ontvangen. Ook is hier de link naar het inschrijfformulier te vinden.

BIJZONDER WONEN AAN HET WATER IN BUIKSLOTERHAM
Dok15 is een fraai gebouw, dat qua uitstraling goed past bij het robuuste karakter van Buiksloterham, een gebied met een industrieel verleden. Het gebouw ademt licht, lucht, ruimte en comfort. Tegelijkertijd heb je de vrijheid die automatisch verbonden is met huren. Ook de omgeving is zeer de moeite waard. Dok15 ligt aan het water van het Tolhuiskanaal. Op een steenworp afstand liggen vintage winkels, diverse cafés en bekende restaurants als Plekk, de Tolhuistuin en Loetje aan het IJ. Dat geldt ook voor grote culturele trekkers als het Eye Filmmuseum en de A’DAM Toren. De ring A10 is met de auto gemakkelijk bereikbaar. En met het pontje ben je zo in het centrum van Amsterdam.

INTERESSE?
Om in aanmerking te komen voor deze appartementen dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Voor één persoon geldt een inkomensnorm van tenminste 40 maal de kale huurprijs en voor twee personen een gezamenlijk jaarinkomen van tenminste 60 maal de kale huurprijs bruto per jaar. Huurder dient in principe zelf aan de inkomenseis te voldoen. Er wordt niet verhuurd aan studenten en er wordt niet gewerkt met garantstellingen of borgstellingen door ouders of derden. De woning moet worden gebruikt als hoofdverblijf, voor eigen bewoning en de huurder dient zich na oplevering in te schrijven op dit adres.

Bel gerust met Hallie & Van Klooster Makelaardij, tel (020) 6 816 716 voor meer informatie of voor het inplannen van een bezichtiging.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen