menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verhuurd
Huurprijs exclusief 
Verhuurd
Woonoppervlak
87m2
Inhoud
201m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2020
 

Albert Molhof 51 Amsterdam Buiksloterham

*** WOONEVENT BUIKSLOTERHAM&Co ZATERDAG 22 FEBRUARI ***

Kom zaterdag 22 februari a.s. naar het Woonevent Buiksloterham&Co, vanuit een van de onlangs opgeleverde penthouses in Dok7 (Lia Doranastraat 57, Amsterdam). Tussen 10.00 en 11.30 uur presenteren we daar het beschikbare aanbod in een aantal projecten: Dok7, Dok15 en Dok1620.
Laat u informeren over grote luxe stadswoningen (koop), mooie huurappartementen aan het water, prachtige ruime penthouses (huur) én een horecaruimte met terras aan het water (huur).

*** ENGLISH BELOW ***

TYPE B!

Eén van de pareltjes van DOK 15! De appartementen van type B ( circa 87 m2 en gelegen op verdieping 1 t/m 6) hebben een riante living van ruim 41 m2 en twee in grootte variërende slaapkamers aan de rustige binnentuinzijde. Verder geeft de hal toegang tot een fijne badkamer met douche , een separaat toilet en een handige berging. Niet voor niets heeft de woonkamer grote ramen en een balkon op het zuidwesten: veel licht en zeer geliefd uitzicht op het water. De woning is voorzien van een open keuken met allerlei inbouwapparatuur en een complete badkamer met dubbele wastafel. Tevens heeft elke woning een eigen berging op de begane grond. Het appartement op de 6e verdieping heeft een prachtige hoge kap!

35 LUXE HUURAPPARTEMENTEN
Wonen aan het water in Buiksloterham, in een wijk in opkomst. Het kan in Dok15, een fraai nieuwbouwproject met 35 huurappartementen aan het Tolhuiskanaal. Er komen zowel compacte twee-kamerappartementen als drie- kamerappartementen en penthouses aan het water. Alle woningen in dit mooie complex met lift worden opgeleverd met een luxe keuken met inbouwapparatuur, fraai sanitair en tegelwerk én vloerverwarming. De bouw vordert. De planning is dat de woningen eind 1e kwartaal 2020 klaar zijn.

DE VERHUUR IS GESTART
Goed nieuws: u kunt zich inschrijven voor één van de fraaie huurappartementen! Op de website HURENINBUIKSLOTERHAMDOK15.NL kan je uitgebreid kijken en lezen over het project en de buurt. Ook zijn hier alle plattegronden per type woning en andere verhuurinformatie te downloaden. Om welke appartementen het gaat, over de afwerking, aan welke inkomensvoorwaarden u dient te voldoen en welke stukken we graag ontvangen. Ook is hier de link naar het inschrijfformulier te vinden! Dok15 is een nieuwbouwproject in aanbouw en de woningen kunnen derhalve niet bezichtigd worden.

WONEN IN DOK15
De nog beschikbare driekamerappartementen van Dok15 hebben straks woonoppervlaktes van circa 84 tot zo’n 87 m2. Ze bevinden zich op de 1e tot en met de 6e verdieping. Bij alle appartementen heb je zelfs op het zuidwesten een balkon, met uitzicht op het water van het Tolhuiskanaal.

De huurprijzen variëren van circa € 1.550 tot € 1.725 euro per maand (exclusief servicekosten en exclusief parkeerplaats). Uw auto onmisbaar? Geen probleem, de appartementen van Dok15 huren straks ook een parkeerplaats in een prachtige parkeergarage in de directe nabijheid. Heerlijk comfortabel! Huurprijs € 125 per maand.

Dok15 wordt gerealiseerd aan de Leen Jongewaardkade en het Albert Molhof, pal aan het water van het Tolhuiskanaal. Het gebouw bestaat uit een hoger deel aan het water van zeven verdiepingen en een lager deel van vier verdiepingen aan het Albert Molhof naar de kade toe.

BIJZONDER WONEN AAN HET WATER IN BUIKSLOTERHAM
Dok15 wordt een fraai gebouw, dat qua uitstraling goed past bij het robuuste karakter van Buiksloterham, een gebied met een industrieel verleden. Het gebouw ademt licht, lucht, ruimte en comfort. Tegelijkertijd heb je de vrijheid die automatisch verbonden is met huren. Ook de omgeving is zeer de moeite waard. Dok15 ligt aan het water van het Tolhuiskanaal. Op een steenworp afstand liggen vintage winkels, diverse cafés en bekende restaurants als Plekk, de Tolhuistuin en Loetje aan het IJ. Dat geldt ook voor grote culturele trekkers als het Eye Filmmuseum en de A’DAM Toren. De ring A10 is met de auto gemakkelijk bereikbaar. En met het pontje ben je zo in het centrum van Amsterdam.

INTERESSE? DE VERHUUR IS GESTART!
Om in aanmerking te komen voor deze appartementen dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Voor één persoon geldt een inkomensnorm van tenminste 40 maal de kale huurprijs en voor twee personen een gezamenlijk jaarinkomen van tenminste 60 maal de kale huurprijs bruto per jaar. Huurder dient in principe zelf aan de inkomenseis te voldoen. Er wordt niet verhuurd aan studenten en er wordt niet gewerkt met garantstellingen of borgstellingen door ouders of derden. De woning moet worden gebruikt als hoofdverblijf, voor eigen bewoning en de huurder dient zich na oplevering in te schrijven op dit adres.

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor één van de fraaie huurappartementen! Op de pagina Verhuurinformatie op de website HURENINBUIKSLOTERHAMDOK15.NL kan je alle verhuurinformatie lezen en downloaden. Ook is hier de link naar het inschrijfformulier te vinden!

Meer info kan ook via Hallie & Van Klooster Makelaardij, tel (020) 6 816 716 of projecten@hallie-vanklooster.nl.

———-

DOK15 in sight!
35 luxury rental apartments on the water in Buiksloterham

Living by the water in Buiksloterham, in an emerging neighborhood. It’s possible in Dok15, a beautiful new-build project with 35 rental apartments on the Tolhuis canal. Both compact two-room apartments and three-room apartments and penthouses will be built on the water. All homes in this beautiful complex with elevator are delivered with a luxury kitchen with appliances, beautiful plumbing and tiling and underfloor heating. The construction is progressing. The plan is that the houses will be ready in the 1st quarter of 2020.

START!
Good news! You can officially register for one of the rental apartments The completion is expected in the first quarter of 2020, but this is still a prognosis! Any liability with regard to the expected delivery date on our part is excluded. Dok15 is a new construction project under construction and the houses can therefore not be viewed.

If you are interested in renting an apartment in Dok15, we kindly request you to fill in the registration form on HURENINBUIKSLOTERHAMDOK15.NL as soon as possible and to attach the requested attachments. Before you fill out this form, it is important that you have read the General information. This includes the income requirements, as well as other provisions regarding the rent.

LIVING IN DOK15
The two and three-room apartments of Dok15 will soon have living areas of approximately 54 to about 88 m2. They are located on the ground floor and 1st to the 6th floor, all with outside spaces. In the three-room apartments you even have a balcony in the southwest, overlooking the water of the Tolhuiskanaal.

The rental prices vary from € 995 to € 1,725 euros per month (excluding service costs and excluding parking). Your car indispensable? No problem, most Dok15 apartments will soon have a parking space in a beautiful parking garage in the immediate vicinity. Wonderfully comfortable!

LIVING AT THE WATER IN BUIKSLOTERHAM
Dok15 will be a beautiful building, which in terms of appearance fits well with the robust character of Buiksloterham, an area with an industrial past. The building breathes light, air, space and comfort. At the same time you have the freedom that is automatically linked to renting. The environment is also very worthwhile. Dok15 is located on the water of the Tolhuiskanaal. Vintage shops, various cafés and famous restaurants such as Plekk, Tolhuistuin and Loetje aan het IJ are just a stone’s throw away. This also applies to major cultural tractors such as the Eye Film Museum and the A’DAM Tower. The A10 ring road is easily accessible by car. And with the ferry you can easily reach the center of Amsterdam.

INTEREST? THE RENTAL HAS STARTED!
Interest? Register as an interested party!

To be eligible for these apartments you must meet the income standard. For one person an income standard of at least 40 times the basic rent applies and for two people a combined annual income of at least 60 times the basic gross rent per year. More information at the start of the rental.

If you are interested in renting an apartment in Dok15, we kindly request you to fill in the registration form on HURENINBUIKSLOTERHAMDOK15.NL as soon as possible and to attach the requested attachments.

More information is also possible via Hallie & Van Klooster Makelaardij, tel (020) 6 816 716 or projecten@hallie-vanklooster.nl.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen