menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te huur
Huurprijs exclusief 
 € 60.000 per jaar
Objectsoort
bedrijfsruimte
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2020
 

Albert Molhof 1 Amsterdam Noord

Unieke bedrijfsruimte aan het water in Buiksloterham

Ondernemen aan het water in Buiksloterham, in een wijk in opkomst. Het kan in Dok15, een fraai nieuwbouwproject met appartementen en een commerciële ruimte aan het Tolhuiskanaal. De planning is dat de bedrijfsruimte vanaf circa eind april wordt opgeleverd.

ONDERNEMEN IN DOK15
Dok15 wordt gerealiseerd aan de Leen Jongewaardkade en het Albert Molhof, pal aan het water van het Tolhuiskanaal. Het gebouw bestaat uit een hoger deel aan het water van zeven verdiepingen en een lager deel van vier verdiepingen aan het Albert Molhof naar de kade toe.

Dok15 biedt straks:
• Een bedrijfsruimte van circa 232 m² GO;
• Qua bestemming zijn verschillende functies mogelijk: horeca, kantoorruimtes (kleine units), winkels en bedrijfsruimtes;
• Nieuwbouw casco oplevering, meer info via makelaar;
• Diverse aansluitpunten en voorbereidingen zijn getroffen;
• Drie parkeerplaatsen zijn er gereserveerd รก € 125,- excl. BTW per maand.
De genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten en exclusief huur van een parkeerplaats.

BIJZONDER ONDERNEMEN AAN HET WATER IN BUIKSLOTERHAM
Dok15 wordt een fraai gebouw, dat qua uitstraling goed past bij het robuuste karakter van Buiksloterham, een gebied met een industrieel verleden. Het gebouw ademt licht, lucht, ruimte en comfort. Tegelijkertijd heb je de vrijheid die automatisch verbonden is met huren. Ook de omgeving is zeer de moeite waard. Dok15 ligt aan het water van het Tolhuiskanaal. Op een steenworp afstand liggen vintage winkels, diverse cafés en bekende restaurants als Plekk, de Tolhuistuin en Loetje aan het IJ. Dat geldt ook voor grote culturele trekkers als het Eye Filmmuseum en de A’DAM Toren. De ring A10 is met de auto gemakkelijk bereikbaar. En met het pontje ben je zo in het centrum van Amsterdam.

INTERESSE?
Meer info kan via Hallie & Van Klooster Makelaardij, tel (020) 6 816 716 of projecten @ hallie-vanklooster.nl.

De verhuurinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen