menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te huur
Huurprijs exclusief 
 € 5.000 per maand
Objectsoort
kantoorruimte
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2020
 

Albert Molhof 1 BOG Amsterdam Noord

Horecaruimte met groot terras aan het water!

Bent u op zoek naar een ruime moderne horeca ruimte met fantastische ligging aan het water? Dan is deze casco ruimte van ca 230 m2 in en vrij in te delen in Dok15 (in Buiksloterham) misschien iets voor u! De huurder kan (i..o. met verhuurder) de ruimte volledig zelf indelen en afwerken.

Dok15 is een fraai nieuwbouwproject met huurappartementen en een bedrijfruimte aan de Leen Jongewaardkade en het Albert Molhof, pal aan het water van het Tolhuiskanaal. Het gebouw past qua uitstraling goed bij het robuuste karakter van Buiksloterham, een gebied met een industrieel verleden. Buiksloterham is een circulair gebied; Rauw en gestileerd. Een unieke combinatie van industrieel erfgoed en moderne architectuur. Daarnaast biedt de Buiksloterham het gevoel van buiten, maar is toch ‘up-en-top Amsterdams’.

Buiksloterham maakt deel uit van de Noordelijke IJoever. Dit gebied transformeert geleidelijk aan naar een duurzame omgeving waar wonen en werken naast elkaar plaatsvinden. Ruig en industrieel, maar ook ruimtelijk en waterrijk. De ligging is centraal in de stad, aan de zonnige zijde van het IJ. Op een steenworp afstand liggen vintage winkels, diverse cafés en bekende restaurants als Plekk, de Tolhuistuin en Loetje aan het IJ. Dat geldt ook voor grote culturele trekkers als het Eye Filmmuseum en de A’DAM Toren. De ring A10 is met de auto gemakkelijk bereikbaar. En met het pontje ben je zo in het centrum van Amsterdam.

Het gebouw Dok15 zelf ademt licht, lucht, ruimte en comfort. Op de begane grond is deze spiksplinternieuwe horeca bedrijfsruimte (casco) van circa 230 m2 te huur. Met een groot terras op het zuidwesten aan het water! Het gebouw is net opgeleverd. Huurprijs € 5.000 per maand exclusief btw en servicekosten. Het is mogelijk om tevens parkeerplaatsen te huren in de naastgelegen parkeergarage aan de Distelweg.

Wil je zelf zien hoe uniek deze locatie is? Bel dan snel voor een bezichtiging via 020 – 6 816 716 of projecten@hallie-vanklooster.nl

Dok15 biedt:
• Een (horeca) bedrijfsruimte van circa 230 m² GO;
• Qua bestemming zijn verschillende functies mogelijk: horeca, kantoorruimtes (kleine units), winkels en bedrijfsruimtes;
• Nieuwbouw casco oplevering, meer info via makelaar;
• Diverse aansluitpunten en voorbereidingen zijn getroffen;
• Drie parkeerplaatsen zijn er gereserveerd á € 125,- excl. BTW per maand.

De verhuurinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen