menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
25m2
Inhoud
87m3
Perceel
-
Kamers
1 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1898
 

Albert Cuypstraat 264 -1V Amsterdam Zuid

Zeer licht en goed onderhouden studioappartement van ruim 25 m², gelegen op eigen grond, in hartje Amsterdam aan de Albert Cuypmarkt!

Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen, bezichtigen we tot nader bericht 1 op 1.
U kunt dus met een gerust hart komen kijken bij onze woningen.

Indeling
De nette gemeenschappelijke entree brengt je naar de eerste verdieping. De verdieping is opgesplitst in twee studio appartementen, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van het complex. Het appartement dat wij aanbieden kijkt uit over de gezellige Albert Cuypmarkt.
Bij binnenkomst loop je het licht tegemoet. Door de ramen aan de voorzijde komt er veel licht het appartement binnen.
De fijne open ruimte is door de vorm goed en handig in te richten. De open keuken met 4-pits gasfornuis, oven, RVS afzuigkap en veel opbergruimte door de bovenkastjes.
De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Omgeving
De woning is gelegen in de populaire buurt De Pijp met uitzicht over de Albert Cuypmarkt. Er is hier een grote diversiteit aan winkels, (sport)scholen, cafés en hippe lunchtentjes zoals De Wasserette, Coffee & Coconuts en Par Hasard en het bruisende Sarphatipark -dat zomers vol ligt met buurtbewoners- en de horecapleinen; het Gerard Douplein en het Marie Heinekenplein.
Mocht je voor werk of studie het OV willen nemen? Diverse trams en bussen, maar ook de recent geopende Noord-Zuidlijn bevindingen zich op loopafstand van het appartement.

Vereniging van Eigenaren en grondsituatie
Het appartement maakt onderdeel uit van de VvE Albert Cuypstraat 264. De beheerder van de VvE is Inxxx Vastgoed beheer. De servicekosten per maand bedragen € 65,-. De woning is gelegen op eigen grond.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte 25 m² (meetrapport aanwezig)
– Eigen grond (géén erfpacht)
– Energielabel A
– Servicekosten € 65,- per maand
– Super locatie midden in de Pijp
– Ideaal geschikt voor starters of student
– Oplevering in overleg

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen