menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Koop
 Verkocht
Woonoppervlak
61 - 142 m2
Inhoud
180 - 415 m3
 

LIFE te Amsterdam-HOUTHAVEN

Nieuwbouw

LIFE: een bijzonder appartementengebouw op het Revaleiland in de Houthaven in Amsterdam

De Houthaven in Amsterdam: een idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis. Ooit het decor van drijvend hout, zover het oog reikt. Waar de timmerlui van de scheepswerven aan hun werkbank stonden te schuren en schippers van reusachtige Scandinavische zeeschepen hun grote stammen hout losten. Nu wordt de eerste gegraven haven van Amsterdam omgetoverd tot een spiksplinternieuwe Amsterdamse woonwijk.

EEN WEERGALOZE LOCATIE
Op Revaleiland, het derde eiland, komt LIFE. Het is nieuwbouw op een echt Amsterdamse plek. Aan het IJ op een groen en duurzaam eiland, waar het weidse panorama iedere dag anders kleurt. Een weergaloze woonplek.

De Houthaven ligt op zeer korte afstand van De Jordaan, Centraal Station, Spaarndammerstraat, Westerpark, buurtwinkels, gezellige horeca, scholen, sportverenigingen, openbaar vervoer en uitvalswegen. En met alle voorzieningen bij de hand zoals kroegjes, restaurants, winkels en gezondheidszorg. Directe busverbindingen rijden heel de stad door en de pont steekt over naar Amsterdam-Noord.

Wonen in LIFE betekent niets missen van de opwinding van het leven in de grote stad. Stilte en reuring, het is er allebei. Genieten van de stad met al haar leefsferen, omgeven door luxe en ruimte. LIFE is boven alles Amsterdams wonen. Met een bont palet van mensen, opvattingen, leefstijlen, ideeën, behoeften en plezier. Live, Life, love.

Het aanbod:
• Dubbele benedenwoningen (begane grond en souterrain), van 109 of 130 vierkante meter met een terras aan de binnentuin.
• Prachtige penthouses met twee balkons (vierde verdieping), van ruim 142 vierkante meter.
De koopsommen nog beschikbaar vanaf 528.128. Het gaat om vrij op naam prijzen, op basis van een jaarlijkse erfpachtcanon.

Duurzaamheidshypotheek: 1,55 procent rente, tien jaar vast
Heel aantrekkelijk: je kunt voor dit project een duurzaamheidshypotheek afsluiten met rentes van slechts 1,55 procent, tien jaar vast. Vraag tijdens de verkoopmanifestatie naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Zeer energiezuinig, duurzame materialen
Het gebouw wordt opgetrokken in de fraaie baksteen-stijl van de Amsterdamse School. Zonnepanelen zorgen voor een duurzame opwekking van energie. En voor een veel lage(re) energierekening. Ook tijdens de bouw is er volop oog voor de omgeving. Zo worden er zo veel mogelijk duurzame materialen gebruikt.

Wil je nu al meer informatie? Bel dan met een van de makelaarskantoren: Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) of Ramón Mossel Makelaardij o.g. (020-3052662). Of kijk op vorm.nl/life en meld je aan voor de nieuwsbrief van dit project.

LIFE is een ontwikkeling van VORM Ontwikkeling en Porten Development.bel ons 020-6 816 716
 Instellen