menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   

Aankoop

U bent op zoek naar een andere woning? Laat u dan begeleiden door ons enthousiaste team. Het zoeken, onderhandelen en het aankopen van een nieuwe woning in Amsterdam is een complex proces. De Amsterdamse onroerend goed markt is diffuus en voortdurend aan verandering onderhevig. Een goed advies is bij de aankoop van een eigen woning van groot belang. U wilt er immers vele jaren plezierig wonen. De Amsterdamse huizenmarkt kenmerkt zich door hoge prijzen, mogelijke gebreken en andere voor u onbekende factoren. Een gespecialiseerde makelaar is in zo’n situatie onontbeerlijk en bespaart u kosten.

Wilt u besparen? Schakel ons dan in als aankoopmakelaar. Dan begeleiden wij u bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Hoe werkt het?

Zelf zoeken
U start zelf uw zoektocht. U maakt zelf afspraken en gaat zelf de woningen bekijken. En dan gebeurt het. U heeft uw droomhuis gevonden en dat laat u niet meer los. Op dát moment schakelt u ons in. Wij kunnen het proces van droom tot werkelijkheid voor u regelen. Wij zorgen dat u weet wat u koopt en naderhand niet voor verrassingen komt te staan.

Samen met u bezichtigen we de woning, we geven u een uitgebreid advies over de woning en over de omgeving (onder andere juridisch, bouwkundig, bestemmingsplannen). U kunt de vervolgstappen in het aankoopproces in goed vertrouwen aan ons overlaten. Wij bepalen de marktwaarde van de woning, onderhandelen, hebben contact met overheidsinstellingen en anderen in ons netwerk. Tevens begeleiden wij u tijdens het notarieel traject.

Zoekopdracht
Bij Hallie & Van Klooster Makelaardij kunt u ook vrijblijvend een volledige zoekopdracht plaatsen. Wij gaan dan actief met u op zoek naar uw droomhuis. Wij beschikken over het complete aanbod van alle NVM makelaars in Amsterdam en omgeving en het aanbod dat via andere bronnen wordt aangeleverd. Onze dienstverlening omvat advies en begeleiding in alle fasen van het aankooptraject, van bezichtiging tot levering. Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Hoe bespaart u?

Van groot belang is dat wij uitstekende onderhandelaars zijn en doorgaans een veel lagere koopsom weten te realiseren dan de gemiddelde koper. Dit betekent extra voordeel voor u! Zo verdienen wij onszelf onmiddellijk terug en heeft u een persoonlijke deskundige coach die u volledig begeleidt tot en met het moment dat u de sleutel in ontvangst neemt.

Wij helpen u graag.
Instellen