menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
62m2
Inhoud
187m3
Perceel
-
Kamers
2 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1985
 

Van Noordtkade 120 Amsterdam

Leuk 2 kamer appartement, gelegen op de eerste etage, van ca. 62 m² met tuin en balkon aan voor- en achterzijde komt nu vrij voor de verkoop.

Deze voormalige sociale huurwoning is nog volledig naar eigen smaak af te werken. De woning beschik over een ruime woonkamer aan de voorzijde van het appartement. De keuken bevat een simpel keukenblok en heeft entree naar het balkon aan de achterzijde. De slaapkamer heeft toegang tot de badkamer die is v.v. douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Het toilet zit separaat in de hal van de woning.

De woning heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een balkon. Het balkon aan de achterzijde heeft entree tot de tuin van ca. 50 m².

Buurtje
U vindt dit appartement aan de Spaarndammerstraat in de gelijknamige buurt nabij de Houthavens van Amsterdam. De buurt kenmerkt zich door de vele mooie gebouwen van de Amsterdamse School. In de Spaarndammerstraat kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen maar ook voor speciaalzaakjes, leuke barretjes en restaurantjes (o.a. Bar Mick, Café de Walvis en Baut). Het nabijgelegen Westergasterrein en het Westerpark zijn de plekken voor recreatie, leuke evenementen en leuke tentjes voor een hapje of drankje. Daarnaast zit je met het pontje heel snel op de hippe NDSM-werf in Noord, fiets je zo de Jordaan in of sta je op de Haarlemmerdijk! Bereikbaarheid is prima verzorgd met Centraal Station op enkele fietsminuten, diverse OV-verbindingen om de hoek en ook de A-10 is vanaf hier prima bereikbaar (S101, S102).

Grond
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon is vooruitbetaald tot 15-06-2035. Op dit recht zijn de Algemene erfpachtbepalingen van het jaar 2000 van toepassing.

VvE
De woning maakt deel uit van een actieve VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 95,01 en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering en sparen voor toekomstig onderhoud. De administratie wordt verzorgd door VvE Beheer Amsterdam. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar

Technische installaties: Verwarming en warmwatervoorziening middels een HR cv-ketel (bouwjaar 2002).

Bijzonderheden
– Er is een NEN2580 meetcertificaat aanwezig
– 2-kamerappartement van 61,9 m²
– Vaste projectnotaris; Notariskantoor Spier & Hazenberg
– Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
– Gelegen in de Spaarndammerbuurt
– Op loopafstand van het Westerpark
– Gezonde en actieve VvE
– Eigen berging gelegen in de onderbouw
– Tuin gelegen op het noorden en twee balkons. Balkon voorzijde ligt op het zuiden
– Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, canon is vooruitbetaald tot 15-06-2035
– De splitsingstekening m.b.t. de tuin wijkt af van de feitelijke situatie. Zodra mogelijk zal dit in de tekening worden gecorrigeerd
– Parkeren vergunningenstelsel op de openbare weg. Voor meer informatie kijk op website van Gemeente Amsterdam

download brochure

bekijk de virtuele tour

bel ons 020-6 816 716
 Instellen